Α' ΕΠΣΚ: ΑΣ Βελβεντό - Αστραπή Κλείτου 1-2

Μεγάλο διπλό για την Αστραπή μέσα στη δυνατή έδρα του Βελβεντού με 1-2
 Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο ημίχρονο 1-0 αλλά οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να πετύχουν την ολική ανατροπή στο 90΄και να πάρουν το σπουδαίο τρίποντο.  

 Αξίζει να σημειωθεί πως το Κλείτος έπαιζε από το 77΄με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δύο κίτρινες κάρτες του Κυριακίδη.

Το φιλμ του αγώνα
34ο λεπτό :  Κάθετη Μπέμπη στον Τρίχα, θα βγει τετ α τετ με τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη, θα τον πλασάρει, αλλά ο Αθανασιάδης  θα διώξει εντυπωσιακά  με τα ακροδάχτυλα σε κόρνερ.
37ο λεπτό :  Φάουλ του Κουλουκίδη, θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο τερματοφύλακας Αθανασιάδης (του Βελβεντού).
44ο λεπτό : Σουτ Ευαγγέλου εκτός περιοχής, η μπάλα θα βρει σε σώματα, δεύτερο σουτ Σαμαρά, που θα σημαδέψει το Γ και θα ανοίξει το σκορ.  1-0 . 
54ο λεπτό : Γύρισμα του Χατζή στον Μπαϊρακτάρη, θα πλασάρει και θα διώξει εντυπωσιακά σε κόρνερ ο Αθανασιάδης.
55ο λεπτό : Θα εκτελεστεί το κόρνερ από τον Μπαϊρακτάρη  θα πεταχτεί στο δεύτερο δοκάρι ο Κυριακίδης  που με το στήθος θα ισοφαρίσει σε 1-1.
62ο λεπτό : Κάθετη πάσα του Μπαιρακτάρη στον Τσιώνη αλλά πριν προλάβει να σουτάρει  ο Τσιάμης  με τάκλιν θα διώξει σωτήρια σε κόρνερ.
90ο λεπτό : Φάουλ του Κοντογεώργου θα διώξει με γροθιές ο Αθανασιάδης, θα γίνει  νέο και ο Λαζαρίδης με πλασέ θα κάνει το 1-2  μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς.

ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Αθανασιάδης, Τσιάμης, Ηani ( 64’  Cela ), Γκίκας  (19’  λ.τρ Ρωμνιόζογλου ), Μπέμπης, Σαμαράς, Παπαστέργιος, Ευαγγέλου, Αναστασίου (70’ Tαΐρης) , Διβηκέλης, Τρίχας.

Αστραπή Κλείτου (Αναστασιάδης):  Αθανασιάδης, Κουλουκίδης, Λαζαρίδης, Κυριακίδης, Θαλαλαίος,Τσιώνης, Γκούμας, Χατζής ( 88’ Σπυριδόπουλος ), Κοντογεώργος (83’  Δήμτσιος ), Μπαϊρακτάρης (76’ Τοπαλίδης ), Πετρίδης.

Διαιτητής: Καρατέρπος

Βοηθοί: Μπισούκης, Εμμανουήλ Β. 

ρεπορτάζ: Θωμάς Τσιτσιώκας 

Σχόλια