Α’ ΕΠΣΚ: Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου - Εθνικός Βατερού 1-2

Την 5η ήττα στη Νεάπολη γνώρισε η Ακαδημία Βοΐου, που ήταν ανώτερη, αλλά αγχωμένη και εξακολουθεί να βρίσκεται σε πολύ δύσκολη θέση.


Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και δεν τα κατάφεραν, οι φιλοξενούμενοι σε 11 εξόδους έχουν 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 3 ήττες. Στο 17΄ σύγχυση στην περιοχή και ο Ευθύμης Ντίτορας πέτυχε το 0-1, στο 28΄ μεγάλη στιγμή των γηπεδούχων, όταν ο Καρανάνος απέκρουσε με υπερένταση προσπάθεια του Παπουτσίδη.

Στο 46΄ ο Θανάσης Τακίδης λίγο κάτω από τη σέντρα έκανε ψηλοκρεμαστό πλασέ και αιφνιδίασε τον Δικταπανίδη (0-2), στο 60΄ σουτ του Καραγιάννη στο οριζόντιο δοκάρι, στην επαναφορά ο Καρανάνος απέκρουσε σουτ του Φασούλα.

Στο 67΄ ο Καρανάνος ανέτρεψε τον Παπουτσίδη (πέναλτι και αποβολή), ευστόχησε ο Λάμπρος Καραγιάννης.
Στο 80΄ και 89΄ ο νεαρός τερματοφύλακας Σάκης Ιωαννίδης απέκρουσε στο «Γ» προσπάθειες των Ελευθεριάδη, Μαυρίδη αντίστοιχα, στο 92΄ σέντρα του Μπορόζη στο οριζόντιο δοκάρι.
Μόλις άουτ κατέληξαν οι προσπάθειες των Καραγιάννη (6΄, 15΄), ο Καρανάνος απέκρουσε σε προσπάθειες των Φασούλα (22΄), Καραγιάννη (30΄).

Μέτριος ο διαιτητής Μπαϊραμίδης (Β. Ιωαννίδης, Μπέλτσου).

Ακαδημία Βοΐου (Δημητρίου): Δικταπανίδης, Μαυρίδης, Ι. Μπορόζης, Αλεξίου, Δ. Τουλιόπουλος, Πατούρι, Χάλος (88΄ λ.τ. Χίκα), Παπουτσίδης, Φασούλας, Ελευθεριάδης, Καραγιάννης.


Εθνικός Βατερού (Μαλούτας): Καρανάνος, Δημητριάδης, Γιαννόπουλος (67΄ Ιωαννίδης), Πολυχρονιάδης, Κίλης, Πουλατσόγλου, Μαλούτας, Λεωνιδάκης, Ντίτορας (90΄ Τσαλκιτζίδης), Τακίδης (86΄ Καλτσούνης), Ακριτίδης.


Σχόλια