Α’ ΕΠΣΚ: Μακεδονικός Σιάτιστας - Α.Σ. Βελβεντό 2-0

Δυσκολεύτηκε, αλλά τα κατάφερε ο Μακεδονικός Σιάτιστας, που μείωσε στους 4 βαθμούς τη διαφορά από την κορυφή.
Ο αγώνας ήταν κατά διαστήματα καλός, οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν πολύ καλά, διεκδικώντας μέχρι το τέλος το θετικό αποτέλεσμα.

Στο 5΄ ο Κ. Στεργίου με ωραίο σουτ εκτός περιοχής πέτυχε το 1-0, φάση στην οποία το Βελβεντό διαμαρτύρεται πως προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.
Στο 20΄ και 30΄ οι Τσαούσης, Πατουλίδης αντίστοιχα απομάκρυναν με τα πόδια σε τετ-α-τετ των Μπαλάνη, Τσακνάκη αντίστοιχα, στο 50΄ μπάσιμο του Ρωμνόζογλου και παράλληλη σέντρα, όμως Τρίχας και Παπαστέργιος δεν μπόρεσαν να προωθήσουν την μπάλα.

Στο 58΄ ο Στεργίου έχασε καλή ευκαιρία, στο 75΄ ο Μακεδονικός ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Ζηνόβιου. Στο 78΄ ο Δημήτρης Ταφαρλής με ευθύβολο σουτ από το ύψος της περιοχής πέτυχε το 2-0, στο 80΄ νέες διαμαρτυρίες για πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ του Μπατσή.


Μακεδονικός Σιάτιστας (Σιαπανίδης): Τσαούσης, Μπατσής (88΄ Γ. Τσιούκρας), Στεργιόπουλος, Νασιόπουλος, Γεωργάκας (80΄ Γκ. Μπούρτζος), Ταφαρλής, Χρ. Τσιούκρας, Στεργίου, Ζηνόβιος, Παπαρίζος, Τσιαρσιώτης (60΄ Τσακνάκης).

ΑΣ Βελβεντό (Βοριαζίδης): Πατουλίδης, Τσιάμης, Διβηκέλης, Γκίκας, Σαμαράς (25΄ λ.τ. Χάνι-80΄ Ευαγγέλου), Μπαλάνης, Μπέμπης, Ρωμνόζογλου, Αναστασίου, Τρίχας, Παπαστέργιος.

Διαιτητής: Κουτσώνας
Βοηθοί: Λαμπριανίδης, Μπαλιάκας

Σχόλια