Γ’ Εθνική: Θύελλα Φιλώτα - Απόλλων Κρύας Βρύσης 2-0 | φωτο


Από νίκη σε νίκη ο Φιλώτας 
Ακόμη μία νίκη πρόσθεσε στο ενεργητικό της η Θύελλα Φιλώτα, επικρατώντας του Απόλλων Κρύας βρύσης με σκορ 2-0, συνεχίζοντας έτσι την προσπάθειά της για την παραμονή.
Από την άλλη πλευρά ο «Πρίγκηπας» του κάμπου είναι πλέον σε δύσκολη θέση κάνοντας καλή εμφάνιση μόνο στο πρώτο μέρος όταν και κράτησε το μηδέν.

 Στην επανάληψη όμως οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοσή τους και στο 60’ από εκτέλεση φάουλ του Στεφανίδη ο Τακίδης με κεφαλιά έκανε το 1-0 και στο 75’ ο Θ. Μπαστάνης με ωραίο πλασέ έκανε το 2-0, που έμελλε να είναι και το τελικό παρά τις προσπάθειες των φιλοξενούμενων για να ξαναμπούν στο παιχνίδι.


Διαιτήτευσαν οι κ.κ. Τσιάκος (ΕΠΣ Θεσπρωτίας), Θανασιάς, Παπαλαζάρου (ΕΠΣ Ηπείρου).

ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ (Γ. Τζόλας): Κοντογουλίδης Α., Σπηλιώτης, Κοντογουλίδης Δ., Πιρίτσαους, Τακίδης, Παπαγεωργίου, Ελευθεριάδης, Γιακουμής (59’ Βαφειάδης), Μπαστάνης Γ. (85’ Γουρζουλίδης Π.), Στεφανίδης, Μπαστάνης Θ. (66’ Κατσούλης).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Ανδ. Παντζιαράς): Σκαπέλας, Παπαδόπουλος Γ. (78’ Παρράς), Παπαδόπουλος Στ., Πετρίδης, Κίτσας, Σιδηρόπουλος Π., Σιδηρόπουλος Χ. (55’ Ίβιτς), Κούρσεβιτς (74’ Μπρέγου), Τσιρλίδης, Πλατάκης, Γκελοσάνι.



Σχόλια