Α' ΕΠΣΚ: Τιτάν Σερβίων - Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 2-1| βίντεο


βίντεο: Πάνος Τραπεζανλίδης 
Στην ημέρα της ονομαστικής εορτής του προπονητή, Θόδωρου Παπανικόπουλου, οι παίκτες του Τιτάνα του χάρισαν μια κρίσιμη νίκη, που τους κρατά σε τροχιά παραμονής. Η Αναγέννηση έπαιξε ελεύθερα, λίγοι φίλαθλοι πάντως παραβρέθηκαν στο στάδιο.
Στο 12΄ αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Λάμπρος έδωσε στον Σάκη Τσικόπουλο, που με μονοκόμματο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 53΄ πολύ ωραία ενέργεια του Πατσικόπουλου, ανατροπή από τον Τσόμπο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Σάκης Τσικόπουλος.

 Στο 89΄ σέντρα του Γκέκα και ο Φόρης Μπακάλης μείωσε με κεφαλιά. Πολύ καλή η διαιτησία του Σουλίδη (Γάτσου, Δραγώγιας). Με ανακοίνωσή της η Αναγέννηση ευχαριστεί τα Σέρβια για την άριστη φιλοξενία. 

Τιτάν Σερβίων (Παπανικόπουλος): Γκόγκος, Δούφας, Αλλα, Χαρισίου, Βητόπουλος, Δουβαρτζίδης (78΄ Χατζίδης), ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ (65΄ Σταματέλος), Λάμπρου, Πατσικόπουλος, Τσικόπουλος (58΄ Καψαλιάρης), Κοντοδήμος. 

Αναγέννηση Πτολεμαΐδας (Τσαγκαλίδης): Αποστόλου, Παναγιώτου, Γιοβανίδης, Τσόμπο, Μπακάλης, Τσιντός, Αραμπατζής, Ακριτίδης, Παρλάνης, Χριστοφορίδης, Κουτσομήτρος (62΄ Γκέκας).

Σχόλια