Β’ ΕΠΣΚ: Ελπίδες ΑΕΚ – Ιωνικός Βαθυλάκκου 2-2 | φωτο

Ισόπαλο με 2-2 τελείωσε το παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής του 1ου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας ανάμεσα στις Ελπίδες της Α.Ε. Κοζάνης και τον Ιωνικό Βαθυλάκκου.


Το παιχνίδι έγινε στο Στρατιωτικό Γήπεδο Κοζάνης το πρωί της Κυριακής 20-3-2016 κάτω από ανοιξιάτικες καιρικές συνθήκες.

Το αποτέλεσμα σε γενικές γραμμές κρίνεται δίκαιο καθώς και οι δύο ομάδες είχαν από κάποια καλά διαστήματα, οι Ελπίδες κυρίως στο πρώτο ημίχρονο ενώ ο Ιωνικός στο δεύτερο.


Στο πρώτο ημίχρονο την εστία των Ελπίδων υπερασπίστηκε ο έμπειρος φορ Βασίλης Σταυριανουδάκης  λόγω υποχρέωσης του τερματοφύλακα Τσέπουρα που ήρθε στο γήπεδο στην ανάπαυλα.

Το σκορ άνοιξε στο 11′ για τις Ελπίδες με σέντρα-σουτ του Αλέξη Κωδωνά.

Ο Ιωνικός ισοφάρισε στο 44′ με μακρινό φάουλ του Ιορδάνη Κυπριώτη.


Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ιωνικός ξεκίνησε καλύτερα και πίεσε τις Ελπίδες στο πρώτο τέταρτο με αποτέλεσμα να κάνει την ανατροπή στο 60′ με κοντινό σουτ Παύλου Θεοδωρίδη μετά από διπλό αμυντικό λάθος των Ελπίδων.

Πέντε λεπτά αργότερα (65′) οι Ελπίδες ισοφάρισαν μετά από ωραία κάθετη πάσα του Τρέβλα στον Γιάννη Κατακαλίδη που πρόλαβε την έξοδο του τερματοφύλακα Κωνσταντινίδη και πέρασε την μπάλα από πάνω του για το 2-2.


Τα τελευταία 25 λεπτά ήταν ισοροπημένα, με τις δύο ομάδες να κάνουν κάποιες καλές επιθετικές προσπάθειες.

Η καλύτερη ευκαιρία έγινε με την εκπνοή, στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων όταν ο Τρέβλας των Ελπίδων σε καλή θέση προτίμησε να σουτάρει (άστοχα) αντί να πασάρει στον Σταυριανουδάκη που βρισκόταν μόνος απέναντι στην κενή εστία.

Ελπίδες ΑΕΚ (Β. Καραθανάσης): Σταυριανουδάκης, Ζήκος, Κωδωνάς (46′ Τσέπουρας), Θεοφανίδης, Μαλόκου, Κολτσίδας, Μπουνόβας, Κατακαλίδης, Τρέβλας, Τσολακίδης (65′ Μπουμπόναρης), Καλαφατίδης.

Ιωνικός Βαθυλάκκου (Κυπίρτογλου): Κωνσταντινίδης, Κουτσίδης, Κιρτικίδης, Κουτζαούστας, Στασιμιώτης (80′ Τσιτλακίδης), Θεοδωρίδης, Κάζας, Κυπριώτης (68′ Τσιμπλακάκης), Τεντζίδης, Λαζίζας, Γεωργιάδης (75′ Πεϊμανίδης).

Διαιτητές: Ζούγρας, Χ. Παπαδόπουλος, Σακελλαρίου

aekozanis.gr

Σχόλια