Γ' ΕΠΣΚ: Αίας Μικροβαλτου-Ελπίδες Ελλησπόντου 2-2 | φωτο

Στραβοπάτησε ο Ελλήσποντος μέσα στο γήπεδο του Τρανοβάλτου από την αξιόμαχη ομάδα του Μικροβάλτου. 
Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας τέσσερις αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος. 


Λίγες η φάσεις στα δύο καρέ των ομάδων στα 90 λεπτά του αγώνα. Η ομάδα του Μικροβάλτου ήταν αυτή που άνοιξε το σκορ με πλασέ μέσα από την περιοχή στο 15 λεπτό με τον Μάντση. 

Στο 17 λεπτο κόρνερ του Τσαυταρίδη βρίσκεται σε καλή θέση ο Μωυσίδη και με κεφάλια φέρνει το ματς στα ίσα 1-1. 

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ελλήσποντος είχε την κατοχή της μπάλας σε όλοι την διάρκεια αλλά το Μικρόβαλτο χτύπησε στο 50 λεπτό με το Μίχο στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα για δεύτερη φορά γράφοντας το 2-1. 

Στο 52 λεπτό φάουλ για των Ελλήσποντο μέσα στην μεγάλη περιοχή ο σκόρερ του σημερινού αγώνα Μωυσιδης θα πλασάρει και θα κάνει το 2-2.

Στο 65 λεπτό φάουλ του Τσαβδαρίδη στέλνει την μπάλα στο παραθυράκι του γκολκίπερ αλλά με ορεα ενέργεια πετάγεται ο γκολκίπερ και διώχνει σε κόρνερ.
Στο 88 λεπτό δυνατό σουτ του Μεντεσίδη περνάει σύριζα από το κάθετο δοκάρι. 
Στο 94 το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα Σωτηριαδη. 

Ελπίδες Ελλησπόντου (Κουβρακίδης): Τεντσογλίδης, Ποσινακίδης Η. Κουσαλίδης Γ, Μωυσίδης, Τσαβδαρίδης, Περισανίδης, Μεντεσίδης, Τσαυταρίδης,(70'  Κουβρακίδης), Πάτσης,(55'  Καζαντσίδης) Βασιλειάδης, (46' Κουσαλίδης Ι), Ποσινακίδης Δ.



Αίας Μικροβάλτου (Βέτας) Γαϊτάνας, Λάμπρος,(46' Σιούκρης),  Μάντσης, Χατζόπουλος, Μαρκόπουλος, Μπελίτσης, Θεοδουλίδης, Πουλαράκης,(70'  Χαρισόπουλος), Μίχος (85' Μανώλας) Λύκος, Χαρισόπουλος.


ρεπορτάζ: Γιάννης Κουσαλίδης 






Σχόλια