Β’ ΕΠΣΚ: Κοζάνη 2004 – Ηρακλής Κρυόβρυσης 1-0 | φωτο - βίντεο

Σημαντική νίκη και βαθιά ανάσα της Κοζάνης 2004
 Σημαντική νίκη για την υπόθεση παραμονή πέτυχε η Κοζάνη 2004 κόντρα στην πολύ καλή ομάδα του Ηρακλή Κρυόβρυσης με σκορ 1-0.
Με τη νίκη της αυτή η νεανική ομάδα του Θόδωρου Μανδραβέλη μπορεί να κοιτάει από δω και π'ερα πιο αισιόδοξα την παραμονή της στην κατηγορία.

Οι φιλοξενούμενοι αντίθετα  έχασαν την ευκαιρία να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την δεύτερη θέση που οδηγεί στην άνοδο στην Α΄ κατηγορία.

Ο Ηρακλής Κρυόβρυσης είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων και την κυκλοφορία της μπάλας αλλά δε μπόρεσε να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα της Κοζάνης 2004 που κυρίως πρόσεξε τα νώτα της κι έφευγε   στην κόντρα όταν το επέτρεπαν οι καταστάσεις .Οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι  στο 34΄ επάνω στο Μπαμπίνη αλλά ο κ. Κουτσώνας  συνέχισε το παιχνίδι .

Το φιλμ του αγώνα
Στο 13΄κόρνερ του Τσενόλι ,κεφαλιά του Ψαρρά Θ διώχνει ο Τρομπούκης Κ λίγο πριν η μπάλα περάσει τη γραμμή
Στο  16΄κόρνερ του Τσενόλι κεφαλιά του Βλάχου διώχνει ο Καρασίμος σε κόρνερ
Στο 34΄η Κρυόβρυση ζητάει πέναλτι επάνω στο Μπαμπίνι  αλλά ο κ.  Κουτσώνας δείχνει ''παίζεται ''
Στο 35΄ελεύθερο Καρασίμου , γυριστή κεφαλιά Κουνάβα βγάζει τον Φαρμάκη σε θέση βολής που θα πλασάρει και θα γράψει το 1-0
Στο 48΄σουτ του Παντσούρη , άουτ
Στο 65΄σουτ του Αιχμαλωτίδη , έξω
Στο 69΄κόρνερ με τον Αιχμαλωτίδη κεφαλιά του Αργυρόπουλου , μπλοκάρει ο Καρασίμος
Στο 71΄σουτ του Κουνάβα , άουτ
Στο 80΄σουτ του Τρομπούκη Κ περνάει λέξω από το οριζόντιο δοκάρι


Κοζάνη 2004 (Μανδραβέλης) Καρασίμος, Κουνάβας Λ(93΄Χατζηζήσης)  , Αντωνιάδης , Τρομπούκης  Αθ. Τσιάμης , Τρομπούκης Κ. , Νίκος,  Γεωργιάδης , Γκούμας , Καψάλης(82΄Βουνοτρυπίδης), Φαρμάκης(90΄Καρασαβίδης)


Ηρακλής Κρυόβρυσης ( Σπυρίδης):  Ψαρράς Ι., Ίτσκος (77΄Ματσιγγάρης), Τσενόλλι , Τσάκος, Παντσούρης, Αργυρόπυλος, Μπαμπίνης, Αιχμαλωτίδης, Παπαδόπουλος(73΄Λαζαρίδης), Βλάχος (46΄Σουγιουλτζής), Ψαρράς Θ.


Διαιτητής: Κουτσώνας

Βοηθοί:  Γεωργιάδης , Ντούλε









Σχόλια