Τα γκολ και οι σκόρερ της 25ης αγωνιστικής στην Α' κατηγορία ΕΠΣ Κοζάνης


25 γκολ σημειώθηκαν στην 25η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης, εκ των οποίων τα τρία με πέναλτι.
 Νίκες γηπεδούχων πέντε, νίκες φιλοξενουμένων δύο και μία ισοπαλία.


3 γκολ:  Γιάννης Ευθυμιάδης,
2 γκολ: Λάμπρος Καραγιάννης , Σάκης Τσικόπουλος
1 γκολ: Θόδωρος Μήνος,  Δημήτρης Καλλιακούδας, Κώστας Χατζάκης, Χρήστος Καραγεώργος, Διογένη Παπαδόπουλο, Αλέξης Αρσενίδης, Πέτρο Χότζα, Θεόφιλο Ποιμενίδη, Γιώργος Λιπιρίδης, Σάββας Κοτταρίδης, Γεωργάκας, Φόρης Μπακάλης,  Σολάκης, Τσαγκαλίδης, Βογιατζής, Κεΐσογλου, Ευαγγελόπουλος και Γκίκας.

Ακαδημία Ποδοσφαίρου Βοΐου – Αναγέννηση Εράτυρας 2-1
Ο Λάμπρος Καραγιάννης χάρισε με δυο γκολ την νίκη στην ομάδα του πρώτα στο 50΄ (με ψύχραιμο πλασέ, προηγήθηκε φάουλ του Παπουτσίδη απέκρουσε στα πλάγια ο Ζαρκοδήμος κι έξυπνο γύρισμα του Δ. Τουλιόπουλου) και στο 67΄ (απέφυγε δύο αντιπάλους και πλάσαρε εύστοχα). Στο 79΄ μείωσε ο Θόδωρος Μήνος, με ωραία «καρφωτή» κεφαλιά

Π.Α.Ο. Κοίλων – Εθνικός Βατερού 4-0
Μεγάλος πρωταγωνιστής των νικητών ο Γιάννης Ευθυμιάδης με χατ-τρικ, το άλλο γκολ ο Δημήτρης Καλλιακούδας.

Αστραπή Κλείτου – Α.Ε. Κοζάνης 0-2
Στο 11΄ κεφαλιά του Σαριόγλου στο χέρι του Κυριακίδη και στο πέναλτι ευστόχησε ο Καραγεώργος, στο 87′ με πλασέ ο Κώστας Χατζάκης αξιοποίησε ωραία πάσα του Μπαλίτσα.

Μέγας Αλέξανδρος Άρδασσας – Πολυνίκης 4-1
Οι φιλοξενούμενοι με νεανικό σύνολο, μπήκαν καλύτερα και προηγήθηκαν στο 22΄ με εξαιρετικό σουτ στο «Γ» του Γιώργου Λιπιρίδη.
Στο 50΄ ο Αλέξης Αρσενίδης εκμεταλλεύθηκε σύγχυση στην περιοχή και ισοφάρισε, ακολούθησαν τα γκολ από τους Θεόφιλο Ποιμενίδη (βρέθηκε τετ-α-τετ), Πέτρο Χότζα (προηγουμένως ο Τσεμπερλίδης «έσπασε» το τεχνητό οφσάιντ) και Διογένη Παπαδόπουλο (από μπαλιά του Μούκα).

Μακεδονικός  Κοζάνης – Μακεδονικός Σιάτιστας 1-1
Στο 19΄ φάουλ του Νικολάου και με γυριστή κεφαλιά ο Κοτταρίδης πέτυχε το 1-0, στο 59΄ φάουλ του Παπαρίζου και με κεφαλιά ο Γεωργάκας ισοφάρισε.

Τιτάν Σερβίων – Αναγέννηση Πτολεμαΐδας 2-1
Στο 12΄ αντεπίθεση των γηπεδούχων, ο Λάμπρος έδωσε στον Σάκη Τσικόπουλο, που με μονοκόμματο σουτ πέτυχε το 1-0. Στο 53΄ πολύ ωραία ενέργεια του Πατσικόπουλου, ανατροπή από τον Τσόμπο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Σάκης Τσικόπουλος. Στο 89΄ σέντρα του Γκέκα και ο Φόρης Μπακάλης μείωσε με κεφαλιά.

Αλιάκμων Αιανής – Μακεδονικός Φούφα1-2
Οι γηπεδούχοι αιφνιδίασαν και προηγήθηκαν μόλις στο 3΄, όταν ο Βογιατζής, αν και πεσμένος, μπόρεσε και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα μέσα σε ξέφρενους πανηγυρισμούς. Στο 44΄ ο Κοκκώνας απέκρουσε με το χέρι πάνω στη γραμμή την κεφαλιά του Βαβλιάρα και στο πέναλτι ευστόχησε ο Σολάκης.
Οι πρωτοπόροι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 62΄ κόρνερ του Σιδηρόπουλου και ο Τσαγκαλίδης με γυριστό σουτ έκανε το 1-2.

Α.Ε.Π. Καραγιαννίων – Α.Σ. Βελβεντό 2-1
Μόλις στο 2΄ ο Αποστολίδης έδωσε στον Κεϊσογλου, που «άνοιξε» το σκορ, στο 15΄ σέντρα του Ντούκα κι ο Ευαγγελόπουλος με πλασέ πέτυχε το 2-0. Στο 30΄ φάουλ του Ρωμνόζογλου και με κεφαλιά ο Γκίκας, μείωσε.

 Βαθμολογία
Μακεδονικός  Φούφα
63
Μακεδονικός Σιάτιστας 
59
Α.Ε.Π. Καραγιαννίων
52
Αναγέννηση Πτολεμαΐδας
44
Εθνικός Βατερού
41
Α.Σ. Βελβεντό
36
Αναγέννηση Εράτυρας
35
Αλιάκμων Αιανής
35
Α.Ε. Κοζάνης
33
Μακεδονικός Κοζάνης
32
ΠΑΟΚ Κοίλων
28
Τιτάν Σερβίων
28
Αστραπή Κλείτου
25
Ακαδημία Βοΐου
25
Μ. Αλ. Άρδασσας
20
Πολυνίκης Πτολεμαΐδας
0

*η Ακαδημία Βοΐου έχει -3 βαθμούς


Σχόλια