Β' ΕΠΣΚ: Ηρακλής Πτολεμαΐδας - Ερμής Ασβεστόπετρα 3-1 | φωτο - βίντεο

Νίκη οξυγόνο για τον Ηρακλή Πτολεμαΐδας
Μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι που είχε 2 αποβολές, 3 γκολ, 2 δοκάρια, ευκαιρίες αλλά και πολλά νεύρα ο Ηρακλής Πτολεμαΐδας πήρε σημαντική νίκη-ανάσα επί του Ερμή Ασβεστόπετρας με 2-1.


Οι φιλοξενούμενοι έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του κ. Σωτηριάδη για τις 2 αποβολές ενώ από την άλλη ο νεανικός Ηρακλής πέρα από τα 2 γκολ είχε και άλλες ευκαιρίες για περισσότερα τέρματα.


Φάσεις- γκολ
Στο 12ο φαλτσαριστό σουτ του Πουταχίδη πέρασε ελάχιστα άουτ αλλά 2 λεπτά μετά κόρνερ από τον Αιχμαλωτίδη καρφωτή κεφαλιά του Χαραλαμπίδη και 1-0.
Στο 22ο πρώτη ευκαιρία για την Ασβεστόπετρα όταν ο  Μίμτσης έβγαλε μπροστινή μπαλιά για τον Προσκυνητόπουλο αλλά το πλασέ του πέρασε ελάχιστα άουτ.


Στο 29ο ο Χινδιρίδης με πολύ όμορφο σουτ έξω από την περιοχή κρέμασε τον Μανώλα και ισοφάρισε ενώ αμέσως μετά σουτ του σκόρερ απέκρουσε ο τερματοφύλακας του Ηρακλή.
Η Ασβεστόπετρα είχε πάρει για τα καλά τη πρωτοβουλία των κινήσεων και στο 37ο γέμισμα Χινδιρίδη άστοχη έξοδος Μανώλα ο Καραστογιάννης πλάσαρε για να διώξει πάνω στη γραμμή ο Χαραλαμπίδης.

Στο 58ο ο Τσαγκαλίδης με απ΄ ευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 2-1 με τους παίκτες της Ασβεστόπετρας να διαμαρτύρονται για το φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ.
Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι κυριάρχησαν και στο 60ο ο Saco πλάσαρε αλλά η μπάλα βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Αμέσως μετά το πλασέ του Μιχαηλίδη από πλεονεκτική θέση απέκρουσε ο Καραγεωργίου και στο 64ο ο Ντάβες βρέθηκε μόνος απέναντι στο Καραγεωργίου αλλά δεν μπόρεσε να το νικήσει.


Στο 73ο το σουτ του Μίμτση βρήκε το οριζόντιο δοκάρι αλλά στο 78ο η αποβολή του Κ. Γκαγκανιάρα προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους και απόρροια αυτών ήταν και η αποβολή του Κοκάνη 2 λεπτά μετά.
Στο 85ο τέλος σέντρα του Μιχαηλίδη πλασέ του Τσαγκαλίδη και 3-1.


Διαιτητής: Σωτηριάσης (Αρτζουμάνης- Χονδροματίδης)

Ηρακλής Πτολεμαΐδας: Μανώλας, Ρωσσίδης (59ο Τσάντζαρης), Πουταχίδης, Χαραλαμπίδης, Διαμαντόπουλος, Αιχμαλωτίδης, Λούσιος, Ντάβες, Μιχαηλίδης, Τσαγκαλίδης (91ο Κακουλίδης), Saco (85o Κουμαράκης).

Ερμής Ασβεστόπετρας: Καραγεωργίου, Αθανασιάδης, Κοκάνης, Γκαγκανιάρας Κ., Καραστογιάννης, Χινδιρίδης, Κοτζαφίλιος, Μίμτσης, Καραγιαννάκης (65ο Γκαγκανιάρας Χ.), Προσκυνητόπουλος.
e-ptolemeos.gr - Θεόφιλος Ηλιάδης 

Βίντεο: Βασίλης Πουλασικίδης







Σχόλια