Γ’ ΕΠΣΚ: Κεραυνός Πετρανών – Ελπίδες Ελλησπόντου 3-4 | φωτο

Νίκη "Χρυσάφι “ για την ομάδα του Ελλησπόντου κρατώντας την 1η  θέση με 56 βαθμούς και ακολουθεί στην 2η  θέση η ομάδα των Πύργων με 53 και στην 3η  θέση η ομάδα των Πετρανών με 52 βαθμούς, 5 αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.


Μπορεί ο αγώνας ανάμεσα στον Κεραυνό Πετρανών και Ελπίδες Ελλησπόντου να ήταν για την Γ' Κατηγορίας της ΕΠΣ Κοζάνης ωστόσο σίγουρα θα τον θυμούνται για αρκετό καιρό οι περίπου 300 φίλαθλοι εκ των οποίων οι 80 φίλαθλοι του Ελλησπόντου που βρέθηκαν στο γήπεδο των Πετρανών.

Οι δύο ομάδες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Κοζάνης πρόσφεραν γκολ και θέαμα σε όσους παρακολούθησαν την αναμέτρηση, 7 γκολ, αλλά και τρεις ανατροπές, δύο δοκάρια δύο πέναλτι, μια αποβολή και πολλές φάσεις στα δύο καρέ.

Ο Ελλήσποντος με το καλημέρα μόλις στο 5 λεπτό μετά από κόρνερ του Μεντεσίδη παίρνει την κεφάλια ο Τσαβδαρίδης και σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Μήτραγκα.

Στο 18 λεπτό πέναλτι για την ομάδα των Πετρανών,  εύστοχη η εκτέλεση από τα έντεκα μέτρα από τον Χαραλαμπίδη 1-0,  ανοίγει το σκορ για την ομάδα των Πετρανών.

 Στο 31 λεπτό κόρνερ πάλι με τον Μεντεσίδη κεφάλια του Τσαβδαρίδη θα σταματήσει αυτή την φορά στο κάθετο δοκάρι και στη επαναφορά ο γκολκίπερ θα απομακρύνει σε κόρνερ.

Στο 46 λεπτό δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή του Τριανταφύλλου μόλις άουτ.

Στο 49 λεπτό απευθείας φάουλ του Νίκου Περισανίδη δεν άφησε κανένα περιθώριο αντιδράσεις στον τερματοφύλακα των Πετρανών φέρνοντας το ματς στα ίσα 1-1.

Στο 55 λεπτό ο Τσαυταρίδης μέσα από την περιοχή πλασάρει σωστά στην δεξιά γωνία του γκολκίπερ και βάζει μπροστά την ομάδα του Ελλησπόντου κάνοντας το 1-2.


Στο 57 λεπτό σουτ του Τσαβδαρίδη μόλις άουτ.

Στο 60 λεπτό πλασέ του Μεντεσιδη μόλις άουτ.

Στο 65 λεπτό Τρίτη κατά σειρά ευκαιρία για τον Ελλήσποντο να κάνει το 3-1 με σουτ βολίδα του Περισανίδη η μπάλα λίγο δίπλα από το οριζόντιο δοκάρι του Γκολκίπερ Μήτραγκα.

Στο 73 λεπτό δεύτερο πέναλτι για την ομάδα των Πετρανών στα έντεκα μέτρα αυτήν την φορά ο Σιδέρης θα στείλει την μπάλα στα δίχτυα του γκολκίπερ Μωυσίδη φέρνοντας το ματς στα ίσα 2-2.

Στο 80 λεπτό σουτ του Χαραλαμπίδη από πλάγια θέση θα αιφνιδιάσει τον γκολκίπερ Μωυσίδη και θα γράψει το 3-2 για την ομάδα των Πετρανών.

Ο Ελλήσποντος φάνηκε ότι είχε ψυχικά αποθέματα και στο 85 λεπτό ο έμπειρος αμυντικός του Ελλησπόντου Γιάννης Κουσαλίδης με την βοήθεια της τύχης και κακής εκτίμησης του γκολκίπερ των Πετρανών θα εκτελέσει το φάουλ περίπου από τα 45 μέτρα ή μπάλα θα κρεμάσει τον Μήτραγκα φέρνοντας και πάλι το ματς στα ίσα 3-3.

Στο 88 λεπτό ο Ποσινακίδης Δ.  θα πασάρει για τον επιθετικό του Ελλησπόντου Μεντεσίδη και αυτός μετά από καλή ενέργεια θα πιάσει ένα δυνατό σουτ στην γωνία του γκολκίπερ των Πετρανών και θα κάνει το τελικό σκορ 3-4 για την ομάδα του Ελλησπόντου .

Στο 90   αποβλήθηκε ο Παταρίδης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 95 λεπτό το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή του αγώνα κυρίου Κουτσώνα.

Κεραυνός Πετρανών (Θωμαΐδης):  Μήτραγκας, Σαρβανίδης, Σιδέρης, Κεχάογλου, Τριανταφύλλου, Χαραλαμπίδης, Ελευθεριάδης, CEKA, Καντιρλιώτης, Ψαλίδας, Σαρβανίδης.

Ελπίδες Ελλησπόντου (Κουβρακίδης):  Μωυσίδης, Ποσινακίδης Δ, Στεφανίδης, Κουσαλίδης Ι, Τσαβδαρίδης, Περισανίδης, Μεντεσίδης, Τσαυταρίδης (75’  Ποσινακίδης Η.) Αραπίδης (83’  Κουβρακίδης),  Παταρίδης, Κουσαλίδης Γ.



Διαιτητής του αγώνα Κουτσώνας με βοηθούς τους κυρίους Κανδυλιώτη και Εμμανουήλ Φ.

ρεπορτάζ: Γιάννης Κοτσαλίδης 


Σχόλια