Γ’ ΕΠΣΚ: ΑΕ Καισαρειάς Κήπου Σπάρτου – Αίας Μικροβάλτου 3-9

Εξωπραγματική -ιστορική- νίκη για την ομάδα του Μικροβάλτου!!!

 Άτυπη ρεβάνς της ντροπιαστικής ήττας του α’ γύρου από την ομάδα της Καισαρειάς με 0-5 πήρε ο Αίας Μικροβάλτου, επικρατώντας με το εκκωφαντικό 3-9 (ναι, τρία-εννέα) στην -τυπικά- έδρα της Καισαρειάς, το γήπεδο της ΕΠΣ Κοζάνης, το απόγευμα του Σαββάτου 19 Μαρτίου 2016, στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής.


Η ομάδα του Μικροβάλτου ξεκίνησε με δυο γκολ από τα αποδυτήρια (0-2 στο 5’) και έκλεισε το ημίχρονο με 2-5. Συνεχίζοντας στον ίδιο ρυθμό και έχοντας σε μεγάλα κέφια τους Γιώργο Μίχο ("Ρονάλντο") και Γιάννη Χαρισόπουλο ("Ράμπο"), που πέτυχαν τα 8 από τα 9 γκολ (5 ο "Ρονάλντο" που αναδεικνύεται σε πρώτο σκόρερ του Μικροβάλτου με παρουσία μόλις …δυο μηνών στην ομάδα και 3 ο "Ράμπο" που κάνει παραγωγική …επανεκκίνηση), διέλυσαν τη γηπεδούχο ομάδα και έφτασαν στο εξωπραγματικό -ιστορικό-  τελικό σκορ 3-9!!! Το άλλο γκολ της φιλοξενούμενης ομάδας πέτυχε ο Κώστας Θεοδουλίδης.

Τα γκολ της Καισαρειάς πέτυχαν οι Κτενάς (2) και Ντίνας.

Καλή η διαιτησία των Πελετίδη, Σύκου, Χατζηγεωργίου.

ΑΕ ΚΑΙΣΑΡΕΙΑΣ-ΚΗΠΟΥ-ΣΠΑΡΤΟΥ: Κομπούρας Γ., Καλύβας Ζ., Τρομπούκης Λ., Μεντελής Σ., Τρομπούκης ΙΙ, Παπαδόπουλος Ι., Κτενάς Μ., Κύρινας Π., Ντίνας Ε., Σαΐτης Γ., Αλεξόπουλος Β.
Αγωνίστηκαν ακόμη σαν αλλαγή οι, Ταϊγανίδης, Καραμήτσος, Κουτσώνας.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ: Σιουκρής Α., Χατζόπουλος Β., Μαρκόπουλος Β., Καπρίνης Σ., Χαρισόπουλος Φ., Λύκος Χ., Τριανταφύλλου Ν. (46’ Λάμπρου Χ.), Πουλαράκης Ν. (76’ Χαρισόπουλος Ι.), Μίχος Γ. (84' Ποντίκης Λ.), Θεοδουλίδης Κ., Μπελίτσης Γ.

mikrovalto.gr

Σχόλια