Α’ ΕΠΣΚ: Τιτάν Σερβίων - Αστραπή Κλείτου 5-0

Μετά από 5 αγωνιστικές ο Τιτάν επέστρεψε στις νίκες, σημειώνοντας την ευρύτερη φετινή, με ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος. Η Αστραπή είχε ξανά απουσίες, ουσιαστικά άντεξε ένα ημίχρονο και κατέρρευσε στην επανάληψη.


Οκτώ ποδοσφαιριστές κάτω των 20 ετών είχαν οι γηπεδούχοι του Θόδωρου Παπανικόπουλου, μάλιστα την πρώτη του συμμετοχή έκανε ο 15χρονος Δημήτρης Κακαλές.

Στο 25΄ κόρνερ του Τσικόπουλου και με κεφαλιά ο Σάκης Βητόπουλος το 1-0. Στο έγινε το 2-0 από τον Σάκη Καψαλιάρη, που έβγαλε «βαθιά» μπαλιά, ο τερματοφύλακας Λάππας μπερδεύτηκε, πιεζόμενος από τον Τσικόπουλο και η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα.

Ακολούθησαν δύο πανομοιότυπα γκολ (58΄, 70΄), με δημιουργό τον Τσικόπουλο και εκτελεστή τον Νίκο Σταματέλο, στο 90΄ γύρισμα του Καψαλιάρη και ο 17χρονος Νίκος Δούφας πέτυχε το 5-0.


Τιτάν Σερβίων (Παπανικόπουλος): Γκόγκος, Άλλα, Κακαφίκας, Βητόπουλος, Γκουτζιομήτρος, Δουβαρτζίδης, ΣΑΛΤΣΙΔΗΣ, ΣΤΑΜΑΤΕΛΟΣ (70΄ Πατσικόπουλος), ΚΑΨΑΛΙΑΡΗΣ, Θώμος (62΄ Δούφας), ΤΣΙΚΟΠΟΥΛΟΣ (85΄ Κακαλές).

Αστραπή Κλείτου (Αναστασιάδης): Λάππας, Τοπαλίδης, Λαζαρίδης, Κυριακίδης (75΄ Τσεκάνι), Παπαδημητρίου, Χατζής, Δήμτσιος (40΄ λ.τ. Σπυριδόπουλος), Γκούμας, Θαλαλαίος (80΄ Μπαϊρακτάρης), Βοριαζίδης, Τσιώνης.

Διαιτητής: Τσιγγένης
Βοηθοί: Κωνσταντινίδης Α., Εμμανουήλ Β.

Σχόλια