Β' ΕΠΣΓ: Μαύρη Θύελλα Κνίδης - Άρης Μηλιάς με 5-3 | βίντεο

Σ'  ένα καταπληκτικό παιχνίδι με πολλές εναλλαγές στο σκορ η νεοσύστατη ομάδα της Μαύρης Θύελλας Κνίδης επικράτησε του Άρη Μηλιάς με 5-3!!!!!!!!!!!!! και έκανε το 1ο βήμα για την άνοδο στην Ά Ερασιτεχνική της ΕΠΣΓ...Ο καιρός στάθηκε σύμμαχος και το παιχνίδι αποζημίωσε τους περίπου 150 φιλάθλους..


Η Μηλιά μπήκε πιο δυνατά και προηγήθηκε μόλις στο ΄6 με το Φίλιο..
Στη συνέχεια η ομάδα της Κνίδης ισορρόπησε το παιχνίδι και στο ΄33 αρχικά ισοφάρισε με τον Τσιμόπουλο και στο ΄36 προηγήθηκε με τον Χαριζόπουλο με 2-1.

Ωστόσο η Μηλιά κατάφερε να ισοφαρίσει με αυτογκόλ του Χαριζόπουλου στο ΄40.
Πριν καλά κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Αποστόλου στο ΄42 έκανε το 3-2 που ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονου η Μηλιά ισοφάρισε σε 3-3 με το Βλάχο στο ΄53 και εκμεταλλεύτηκε  ένα νεκρό διάστημα της Κνίδης μέχρι το 70 έχασε 2 ευκαιρίες με τον Νικολαΐδη Γ και Βλάχο να προηγηθεί. Από κει και πέρα φάνηκε ότι οι παίκτες της Κνίδης είχαν περισσότερα αποθέματα και προειδοποιώντας με τον Αποστόλου στο 72' έκαναν το 4-3 με τον Αποστόλου στο 75' έπειτα από τέλειο συνδυασμό.

 Τέλος στο 85' η ομάδα της Κνιδής έκανε το 5-3 με τον Τσιμόπουλο έπειτα από ασίστ του Χαριζόπουλου.
Τέλος να σημειωθεί ένα ευχάριστο γεγονός καθώς μετά από πολύ καιρό υπήρχε γιατρός αγώνα στο γήπεδο.

ΜΘ ΚΝΙΔΗΣ:ΤΣΙΟΥΜΠΛΙΚΑΣ,ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ Σ,ΧΑΡΙΖΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΑΤΣΙΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΑΣΟ,ΚΟΛΤΣΙΔΑΣ Κ,ΤΣΙΑΤΣΟΣ,ΛΙΑΝΟΣ,ΤΣΙΜΟΠΟΥΛΟΣ,ΜΠΟΛΗΣ,ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ

ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ:ΣΙΑΚΑΒΑΡΑΣ,ΜΠΑΛΙΑΚΑΣ,ΦΩΛΙΝΑΣ

ΑΡΗΣ ΜΗΛΙΑΣ:ΓΙΑΓΚΟΖΟΓΛΟΥ, ΜΑΝΟΥΣΑΡΙΔΗΣ, ΜΕΤΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, ΤΖΗΚΑΣ, ΔΟΓΚΑΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Χ, ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ Γ,ΤΣΙΑΡΣΙΩΤΗΣ, ΦΙΛΙΟΣ, ΒΛΑΧΟΣ, ΚΥΡΟΥ
ΕΠΑΙΞΑΝ ΚΑΙ ΟΙ :ΠΑΤΡΑΣ,ΒΑΣΔΕΚΗΣ,ΣΥΜΕΩΝΙΔΗΣ

ΑΡΙΣΤΗ Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ (ΚΑΡΑΛΙΟΛΙΟΣ,ΤΕΓΟΣ,ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ)


ρεπορτάζ: Γιάννης Τσιουπλίκας 

Σχόλια