Γ' Εθνική Τα νέα των αντιπάλων της Κοζάνης και του Φιλώτα

Ηρακλής Αμπελοκήπων 
Ένα θαύμα ψάχνει ο Ηρακλής Αμπελοκήπων εάν θέλει να ελπίζει ακόμα σε παραμονή.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκη έχει δύσκολο πρόγραμμα όπου και θα κληθεί  μετά τον αγώνα με την Κοζάνη να αντιμετωπίσει ομάδες που είναι πάνω από την ζώνη αλλά και πιο ψηλά στην βαθμολογία, όπως ο Εορδαϊκός, ο Καμπανιακός και το Βυζάντιο.

Ο τεχνικός των «κυανόλευκων» Νίκος Παπανώτας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει τον Κραγιόπουλο ο οποίος εξέτισε την ποινή του και επιστρέφει  . Αμφίβολοι να αγωνιστούν Τσακιρίδης, Σκέμπης, Χαψάς.

Αλλαγές στην Κρύα Βρύση!
Το απόγευμα της Δευτέρας, μία ημέρα μετά τον αγώνα με τον Λαγκαδά και όσα συνέβησαν, η ομάδα της Κρύας Βρύσης, είχε προγραμματισμένη προπόνηση! Αρχικά μπήκαν μέσα στ΄ αποδυτήρια ο Πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. οι οποίοι και μίλησαν στους ποδοσφαιριστές.

Τον λόγο πήρε ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας Λάζαρος Πολατιάν ο οποίος αφού έκανε μία σύντομη αναδρομή στο τι έχει γίνει στην ομάδα μέχρι το προχθεσινό παιχνίδι, δήλωσε την παραίτησή του από την θέση του γενικού διευθυντή του Απόλλωνα. Στην συνέχεια μίλησε ο πρόεδρος Γιάννης Θεοδωρίδης ο οποίος αφού συνεχάρη τους παίκτες, κυρίως για τα ψυχικά τους αποθέματά να βγάλουν το παιχνίδι, τους ζήτησε να παραμείνουμε ενωμένοι κόντρα σε αυτό που θα επιθυμούσαν οι εχθροί της ομάδας, πολεμώντας μέχρι το τελευταίο αγώνα του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου, κάνοντας στο τέλος της χρονιάς τον απολογισμό.

Για την προχθεσινή διαιτησία είπε ότι ήταν εντεταλμένη, και η χειρότερη εμπειρία στην ιστορία της ομάδας. Σαν παράγοντας δήλωσε ότι θα φροντίσει να κάνει όλες εκείνες τις ενέργειες, ώστε καταρχήν να αναδειχθούν όσο ποιο ψηλά γίνετε τα προχθεσινά γεγονότα, αλλά και να μην ξανασυμβούν στον Απόλλωνα.

Δήλωσε ότι την ώρα του αγώνα πέρασαν πολλές σκέψεις από το μυαλό του για το τι έπρεπε να κάνει εκείνη την ώρα, με βάση αυτά που διαδραματιζόντουσαν μέσα στο γήπεδο, αλλά με ψυχραιμία προτίμησε να τελειώσει ομαλά το παιχνίδι με τις μικρότερες δυνατές απώλειες για την ομάδα μας.

Εν τω μεταξύ μετά από όλ΄ αυτά, επιλέχθηκε η ομάδα του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης να μην κάνει προπόνηση αλλά να πάνε όλοι μαζί για καφέ μέσα στην πόλη, περνώντας το μήνυμα ότι ο σύλλογος παραμένει δυνατός ενωμένος μια γροθιά μέχρι το τέλος. Εκεί ο αρχηγός της ομάδας Άγγελος Βοτάρης, ο οποίος ήταν και από τους πρωταγωνιστές του αγώνα και αυτός που έζησε όσο κανείς άλλος τις αποφάσεις του διαιτητή Μανούρα, δήλωσε ότι σταματάει οριστικά το ποδόσφαιρο, ενόψει και της μεγάλης όπως αναμένετε με βάση τα γραφόμενα στο Φ.Α. τιμωρία του, σίγουρα όχι με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και τις συνθήκες.

Καταχειροκροτούμενος από τους συμπαίκτες του, του ανακοινώθηκε από τον πρόεδρο της ομάδας ότι όσο θα είναι ο ίδιος επικεφαλής του Απόλλωνα μπορεί να επιλέξει όποιο πόστο θέλει στην ομάδα, παραμένοντας ενεργό κομμάτι της οικογένειας του συλλόγου!


Σχόλια