Γ' Εθνική: Ψάχνουν επειγόντως βαθμούς Κοζάνη και Φιλώτας .. Ρεπό ο Εορδαϊκός

Κάθε παιχνίδι κι ένας τελικός για την Κοζάνη που ψάχνει επειγόντως βαθμούς αλλά και  για την Θύελλα Φιλώτα που συνεχίζει να διαψεύδει όσους βιάστηκαν να την ξεγράψουν νωρίς.  
Σε δύσκολη θέση βρίσκεται η Κοζάνη  μετά  από την ισοπαλία με την Καβάλα εντός έδρας. Ωστόσο στις τάξεις των «ερυθρολεύκων » δεν πτοούνται.

Οι «Κοζανίτες »,, δεν έχουν περιθώρια για να σταθούν άλλο σ’ αυτό το παιχνίδι, καθώς ακολουθεί η δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ηρακλή Αμπελοκήπων στην οποία θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό.

Το παιχνίδι έχει τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον για την Κοζάνη .Η νίκη που θα επιτρέψει να ανασάνει  είναι στις δυνατότητες των παικτών του κ. Παρασκευά.

Ο τεχνικός των ερυθρολεύκων ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του αγωνιστική διάθεση και πάθος και εξέφρασε την αισιοδοξία πως όλοι μαζί ενωμένοι θα καταφέρουν να φέρουν  εις πέρας τον στόχο τους που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην κατηγορία.

Xωρίς ... ανάσα συνεχίζονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις και για τη Θύελλα που εντυπωσιάζει παρότι παίζει κάθε παιχνίδι με τη θηλιά στο λαιμό. Οι νεαροί ποδοσφαιριστές του Φιλώτα όμως  δείχνουν να έχουν άγνοια κινδύνου  παίζουν ελεύθερα κι όπου τους βγάλει. Με πίστη και αισιοδοξία και  κόντρα στην Κρύα Βρύση εντός έδρας θα προσπαθήσουν για ένα νέο τρίποντο κι από κει και πέρα ? Βλέπουμε ...

Ο Εορδαϊκός με μαξιλαράκι ασφαλείας τους 41 βαθμούς έχει το προγραμματισμένο ρεπό

Πάμε να δούμε το πρόγραμμα

28η αγωνιστική
Θύελλα Φιλώτα - Απόλλων Κρύας Βρύσης
Λαγκαδάς - Νέστος Χρυσούπολης
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος   - Δόξα Δράμας
Εθνικός Ν. Αγιονερίου  - Απόλλων Καλαμαριάς
Καμπανιακός  - Έβρος Σουφλίου
Ηρακλής Αμπελοκήπων -  Κοζάνη
Καβάλα - Εθνικός Γαζώρου
Εθνικός Αλεξανδρούπολης -  Άρης
Ρεπό: Εορδαϊκός

Βαθμολογία
Θέση
Ομάδα
Βαθμοί
1
ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
68
2
ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ
54
3
ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ
53
4
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ
41
5
ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ 2007 ΠΤΟΛ/ΔΑΣ
41
6
ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο.
39
7
ΚΑΜΠΑΝΙΑΚΟΣ
38
8
ΛΑΓΚΑΔΑΣ
36
9
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ
34
10
ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΟΚΚΙΝΟΧΩΜΑΤΟΣ
34
11
Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ
31
12
ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡΥΑΣ ΒΡΥΣΗΣ 1960
30
13
ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ
28
14
ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
25
15
ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ
21
16
ΕΒΡΟΣ ΣΟΥΦΛΙΟΥ
17
17
ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ
5


α) Έκαναν το ρεπό του Β΄ Γύρου : ΑΡΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ,ΗΡΑΚΛΗΣ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΩΝ, ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΓΙΟΝΕΡΙΟΥ, ΛΑΓΚΑΔΑΣ  , ΝΕΣΤΟΣ ΧΡΥΣΟΥΠΟΛΗΣ , ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ , Φ.Σ. ΚΟΖΑΝΗ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ , ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ  και ΚΑΒΑΛΑ Α.Ο.

β) Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ έχει -6 βαθμούς και απεχώρησε από το πρωτάθλημα .

Σχόλια