Βέρμιο Καρυοχωρίου: Ανακοίνωση


Έκπληκτοι πληροφορηθήκαμε την καρατόμηση του διαιτητή Κ.Μ. με αφορμή την διαιτησία του στον αγώνα της ομάδας μας με την ΔΡΑΣΗ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ γεγονός που μας δημιουργεί απορίες και ερωτηματικά για την αποκατάσταση της αλήθειας, γιατί από ότι έχουμε καταλάβει έχει παραποιηθεί από τους γνωστός κύκλους που πρόσκεινται στα κέντρα λήψεων αποφάσεων και έχει ως εξής :



Στο συγκεκριμένο παιχνίδι που επικεντρώθηκε η ομάδας της ΔΡΑΣΗΣ ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ και εξέδωσε και μια πολύ καυστική ανακοίνωση η οποία φυσικά και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και γνωρίζουμε πολύ καλά το σκοπό που εξυπηρετεί η κίνησή τους αυτή. Βεβαίως και έγιναν λάθη διαιτητικά εκατέρωθεν τα οποία εμείς τα αποδίδουμε σε ανθρώπινο λάθος ξεκάθαρα. 

Είναι κοινώς γνωστό ότι λάθη παρόμοια βεβαίως και ίσως μεγαλύτερα γίνονται σωρηδόν σε όλα τα γήπεδα και δεν έχουμε δει να δίνεται η ανάλογη βαρύτητα και να αντιμετωπίζονται όπως στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Γιατί τώρα Κύριοι? Τι ήταν δηλαδή το μεμπτό που είναι άξιο παραπομπής? Γιατί δεν παραπέμφθηκε ο διαιτητής του αγώνα ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ - ΚΑΡΥΟΧΩΡΙΟΥ που υπέπεσε σε ουκ ολίγα λάθη κατά της ομάδας μας? Γιατί δεν παραπέμφθηκε η επόπτρια του αγώνα ΚΟΖΑΝΗ 2004 - ΚΑΡΥΟΧΩΡΙ? 

Φυσικά και μπορούμε να αναφερθούμε και σε άλλες διαιτησίες που αδικήθηκε κατάφωρα η ομάδα μας αλλά εμείς είμαστε αυτοί που αποδίδουμε τα όποια λάθη κατά μας στο ανθρώπινο λάθος. Και για να επανέλθουμε στο συγκεκριμένο αγώνα ο διαιτητής ευνοώντας την ομάδα του Τσοτυλίου στο τέρμα που σημείωσε μειώνοντας το σκορ σε 2-1 ο σκόρερ ξεκίνησε από εμφανή θέση οφ - σάιντ και στη συνέχεια της φάσης χρησιμοποίησε και το χέρι του.

 Για τις δυο φάσεις πέναλτι που διαμαρτυρήθηκε αδίκως η ομάδα του ΤΣΟΤΥΛΙΟΥ βεβαίως και δεν υφίστανται. Υπάρχει μόνο μια φάση που η μπάλα χτυπάει στο χέρι του ποδοσφαιριστή μας και που ο συγκεκριμένος είναι σε στάση προσοχής. Και για να τελειώνουμε με τις όποιες άλλες επίμαχες φάσεις συνέβησαν θεωρούμε ότι δεν είναι άξιες αναφοράς.

 Φυσικά και δεν μπορούμε να διανοηθούμε ότι εν μέσω πλην σαφώς αποδίδεται δόλος κατά της ομάδος μας όταν στα τόσα χρόνια παρουσίας το ήθος και τα δείγματα γραφής μας είναι δεδομένα και γνωστά σε όλους τους ποδοσφαιρικούς κύκλους, που κάποιοι από αυτούς δεν μας αντιμετωπίζουν με τον ανάλογο σεβασμό. Και πληροφορούμε ότι η ομάδα μας αν αλλάξει κατηγορία θα την αλλάξει μέσα στο γήπεδο και όχι έξω από αυτό.  

Σχόλια