Γ’ Εθνική: Εορδαϊκός – Καβάλα 0-3 | φωτο - βίντεο

Μαγική εικόνα η ήττα του Εορδαϊκού
 Μαγική εικόνα η ήττα και το τελικό αποτέλεσμα του Εορδαϊκού με την Καβάλα που βρήκε νικητές τους Αργοναύτες με σκορ 0-3.   
Αν κάποιος δεν ήταν στο γήπεδο και μάθαινε το σκορ θα μιλούσε για μια άνετη νίκη της Καβάλας.  
Κι όμως δεν είναι έτσι.

Ο Εορδαικός είχε την ευκαιρία να προηγηθεί ,με πέναλτι που κέρδισε ο Μπλισνάκοφ και εκτέλεσε ο Μαυροματίδης για να αποκρούσει ο Αθανασίου που μάλιστα έκανε και δεύτερη φανταστική απόκρουση στην ίδια φάση σε σουτ του Μπίκου.

Η Καβάλα ευτύχησε να προηγηθεί 0-1 με αυτογκόλ του Σαββίδη στο 55΄ κι από κει και πέρα ευνοήθηκε από την τροπή που πήρε η αναμέτρηση.  Ο  Εορδαϊκός να είναι συνεχώς στην επίθεση να πιέζει και να χάνει ευκαιρίες και  η Καβάλα να βγαίνει στην αντεπίθεση με τους ταχύτατους  επιθετικούς της και να σημειώνει άλλα δύο γκολ με τον Ασημάκη στο 69’  και τον Δουμάνη στο 81΄. Η Καβάλα είχε και δοκάρι με τον Πτηνόπουλο,  δοκάρι είχε και ο Εορδαϊκός με τον Μπλισνάκοφ.

Στο 10΄προσπάθεια του Μπλισνάκοφ , θα μπει στην περιοχή σουτ από κοντά η μπάλα θα βρει στον Μαυροματίδη και θα απομακρυνθεί

Στο 19΄κόρνερ με τον Παπαδόπουλο, σύγχυση στην περιοχή του Εορδαϊκού σουτ από Λίτσκα , κόντρα και μπλοκάρει ο Χρυσοστομίδης.

Στο 25΄ο Μαυροματίδης θα συνδυαστεί με τον Μπλισνάκοφ, ο τελευταίος θα μπει στην περιοχή θα ανατραπεί και πέναλτι. Το πέναλτι εκτελεί ο Μαυροματίδης ο Αθανασίου αποκρούει , η μπάλα  θα πάει στον Μπίκο , νέο σουτ , νέα πολύ καλή απόκρουση του Αθανασίου.
Στο 32΄σουτ Λίτσκα αποκοντά άουτ.
Στο 35΄σέντρα σουτ Παπαδόπουλου αποκρούει ο Χρυσοστομίδης.
Στο 46΄σέντρα στο δεύτερο δοκάρι του Μπλισνάκοφ μονοκόμματο σουτ Μαυροματίδη , λίγο έξω.
Στο 55΄ ο Πτηνόπουλος  βγαίνει τετ ατετ με τον Χρυσοστομίδη, τον αποφεύγει χάνει το κοντρόλ και ο επερχόμενος Σαββίδης γλισστράει και στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδος του. 
Στο 57΄σέντρα σουτ Χαραλαμπίδη η μπάλα φεύγει από τον Αθανασίου αλλά πριν περάσει τη γραμμή απομακρύνεται από αμυντικούς.
Στο 65΄κόρνερ Μπλισνάκοφ κεφαλιά Χαραλαμπίδη , η μπάλα κολλάει στα νερά κι ο Κουλίδης λιγο πριν τη γραμμή χάνει το κοντρόλ και τη μεγάλη ευκαιρία για την ισοφάριση
Στο 67΄σουτ του Πτηνόπουλου δοκάρι.
Στο 69΄αντεπίθεση με τον Ασημάκη πού μόλις είχε μπει αλλαγή θα πλασσάρει τον Χρυσοστομίδη και 0-2.



Στο 80΄δεύτερη κίτρινη στον Σερσέμη.
Στο 81΄νέα αντεπίθεση της Καβάλας με τον Δουμάνη που δε θα δυσκολευτεί να κάνει το 0-3
Στο 85΄Μαυροματίδης στον Μπλισνάκοφ  αποφεύγει έναν αμυντικό σουτάρει η μπάλα στο κάθετο δοκάρι.

Εορδαϊκός  (Αλέξης Αλεξίου): Χρυσοστομίδης, Σαββίδης (68’ Αμπατζίδης), Χαραλαμπίδης Μ. (84’ Πασχαλίδης), Κλάζογλου, Μπίκος (76’ Αμαραντίδης), Κουλίδης, Μπλιζνάκοφ, Σερσέμης, Γιόνδης, Χαραλαμπίδης Θ., Μαυροματίδης.

Καβάλα (Γιάννης  Ταουσιάνης): Αθανασίου, Σταματόπουλος, Κυγάης (33’ Μπαντάνης), Τουμανίδης, Δέντσας, Παληγεώργος, Παπαδόπουλος (68’ Ασημάκης), Μπάτσιος, Πτηνόπουλος, Δουμάνης, Λίτσκας (76’ Μπρατσιάνi).

Διαιτητής:  Τόμπρος

Βοηθοί:  Βλάσσης, Γραικός (Κέρκυρας) 




στιγμιότυπα του αγώνα




Δηλώσεις των προπονητών των δυο ομάδων,  Γιάννη Ταουσιάνη της Καβάλας και Αλέξη Αλεξίου του Εορδαϊκού




Σχόλια