Γ' ΕΠΣΚ: Δόξα Ροδιανής - Ελπίδες Ελλησπόντου 0-5 | φωτο

Πρωταθλητές 2015-2016 
Η Ομάδα του Ελλησπόντου, Ελπίδες Ελλησπόντου έφτασε αξία στην κατάκτηση του εφετινού Πρωταθλήματος, καθώς είχε την καλύτερη ομάδα στην Γ' κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης.


Η ομάδα θα κάνει φιλικό αγώνα για την απονομή του κυπέλλου και των μεταλλίων.

Η ομάδα διαθέτει το καλύτερο σύνολο και αυτό το απέδειξε έως και την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος που επικράτησε εύκολα την αξιόμαχη ομάδα της Ροδιανής που έπαιξε όσο μπορούσε στα ίσα τον πρωταθλητή χωρίς σκοπιμότητα που το είδαμε σε παιχνίδια την φετινή σεζόν από ομάδες τάχα καλύτερες και σε καλύτερη βαθμολογικά κατάταξη από την ομάδα της Ροδιανής.

Στο 5 λεπτό η μεταγραφή του Δεκεμβρίου Παναγιώτης Τσαυταρίδης μόλις 16 ετών απέδειξε ότι διαθέτει πλούσιο ταλέντο και σε 13 αγώνες με την φανέλα του Ελλησπόντου σκόραρε 6 φορές αγωνιζόμενος  στην μέσα γραμμή, με ωραίο πλασέ άνοιξε το σκορ 0-1.

Στο 30 λεπτό σουτ βολίδα του Παναγιώτη Τσαυταρίδη στο οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ Σαμουκατσίδη.

Στο 50 λεπτό κόρνερ από τα αριστερά από το Σίμο Πάτση ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Ελλησπόντου Θόδωρος Μωυσίδης με κεφαλιά ψαράκι στέλνει την μπάλα στα δίχτυα του Σαμουκατσίδη 0-2.


Στο 55 λεπτό ένα από τα ανερχόμενα ταλέντα του Ελλησπόντου ο Θανάσης Ποσινακίδης μόλις 14 ετών που σε όλη την διάρκεια που αγωνίστηκε μόνο θετικά στοιχεία είχε και το έκανε πράξη δίνοντας ασίστ στον Σίμο Πάτση στο τρίτο γκολ και με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-3.
Στο 65 λεπτό Σίμος Πάτσης μπορεί να δώσει περισσότερα την νέα χρονιά στην ομάδα του Ελλησπόντου είναι ένα δουλεμένο παιδί που το έχει δουλέψει πολύ ο προπονητής της ομάδας Τάσος Κουβρακίδης στης Ακαδημίες του Ελλησπόντου 17 ετών πέτυχε το 12ο  του γκολ στην φετινή σεζόν, με σουτ έκανε το 0-4.

Στο 66 λεπτό ο Παναγιώτης Τσαυταρίδης έβαλε την τελευταία (πινελιά) στα γκολ για την ομάδα του Ελλησπόντου στην φετινή χρονιά διαμορφώνοντας το τελικό σκορ του αγώνα 0-5.
Να θυμίσουμε τον χορό των γκολ στην φετινή χρονιά άνοιξε ο πρώτος σκόρερ της ομάδας Νίκος Περισανίδης έχοντας 14 γκολ.

Η ομάδα του Ελλησπόντου έχει στατιστικά που λίγες ομάδες διαθέτουν λίγα από αυτά είναι επίθεση την καλύτερη από όλες της κατηγορίες της ΕΠΣ Κοζάνης σε 26 αγώνες 95 γκολ με παθητικό μόλις 25 γκολ. Νίκες 22, Ισοπαλίες 3, Ήττες 1. Πέναλτι υπέρ 4 , Κατά 6 να πούμε η ομάδα διαθέτει επίθεση "φωτιά " έχει να κερδίσει πέναλτι ένα ολόκληρο γύρο ....!




Δόξα Ροδιανής (Θόδωρος Αρσενιδης) Σαμουκατσιδη, Γλουμπος, Δαβανης, Μιχαλοπουλος, Μανωλοπουλος, Τσουλουκιδης, Συετας, , Αντωνίου, Θεόφιλος Σαμουκατσιδης, Τζεμαρης,Χλιαρας.


Ελπίδες Ελλησπόντου (Τάσος Κουβρακιδης) Τεντσογλιδης, Δημήτρης Ποσινακιδης(46' Θανάσης Ποσινακίδης), Ηλίας Ποσινακιδης, Μωυσιδης, Τσαβδαριδης(70' Καζαντζίδης), Περισανιδης, Τσαυταριδης, Κουσαλιδης Γεώργιος, Πατσης, Παταριδης(55' Βασειλιαδης ), Αραπιδης.



Διαιτητής του αγώνα Παντελής Παπαδημητριου με βοηθούς Τσέπουρα και Χ'Γεωργίου.

Το Δ.Σ Ελπίδες Ελλησπόντου και οι ποδοσφαιριστές εύχονται Καλές Γιορτές υγεία σε όλο τον κόσμο.





 ρεπορτάζElpides Ellispontou - Γιάννης Κοτσαλίδης
φωτο: Γιάννης Κοτσαλίδης και Γιώργος Μάστορας

Σχόλια