Γ’ ΕΠΣΚ: Κεραυνός Πετρανών - Δόξα Βερμίου Πύργων 2-1 - Απίστευτο κι όμως ποδοσφαιρικό κι αληθινό!! | φωτο - βίντεο

Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι ...Νικητής με ανατροπή ο Κεραυνός
 Η μέχρι τώρα παρουσία των δυο ομάδων στο πρωτάθλημα της Γ κατηγορίας ΕΠΣ Κοζάνης ήταν το προμήνυμα ότι η αναμέτρηση τους θα ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι κι αυτό αποδείχθηκε με τον καλύτερο τρόπο.

Ο Κεραυνός Πετρανών και η Δόξα Βερμίου Πύργων δύο πολύ καλές ομάδες  αναμετρήθηκαν στο γήπεδο των Πετρανών με νικητή τον Κεραυνό με σκορ 2-1 .

Μ αυτή τη νίκη τους τα Πετρανά  ισοβάθμησαν με τους Πύργους στη δεύτερη θέση , αλλά λόγω καλύτερης συγκομιδής βαθμών στα μεταξύ τους παιχνίδια τα Πετρανά υποσκέλισαν  στη βαθμολογία το Βέρμιο (δύο νίκες).

Το ντέρμπι τα είχε όλα εναλλαγές στο σκορ, δοκάρια εκατέρωθεν ευκαιρίες και δύο κόκκινες (μία για κάθε ομάδα ).

Να αναφέρουμε πως τα Πετρανά από το 13’ έπαιξαν με λιγότερο παίκτη λόγω αποβολής του Έντι  Λέκα με δεύτερη κίτρινη κάρτα,  βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 55΄με αυτογκόλ του Παπαδόπουλου ύστερα από κόρνερ του Νεοφυτίδη αλλά κατάφεραν με δύο γκολ του Μητράγκα Παρασκευά στο 62΄και του Ψαλλίδα Βάιου στο 64΄να φέρουν τούμπα το ματς και να πάρουν τη νίκη  Στο 88΄αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη και ο ΜΟΗΑ της Δόξας Βερμίου.

Το φιλμ του αγώνα
Στο 4΄πάσα με το τακουνάκι του Μητράγκα Ι στον Τριανταφύλλου που πλασάρει, αλλά η μπάλα βρίσκει το δοκάρι.
Στο 7΄Κοσμίδης δυνατό σουτ αποκρούει ο Κυπάρογλου.
Στο 11΄Σαρβανίδης σουτ πέφτει στην γωνία του και διώχνει  ο Τσιτλαχίδης.
Στο 13΄δεύτερη κίτρινη στον Λέκα .
Στο 17΄σουτ Πισιρίδη στο οριζόντιο δοκάρι.
Στο 22΄Κοσμίδης πάσα μέσα στην περιοχή στον ΜΟΗΑ σουτ  άουτ.
Στο 30΄σουτ του Τριανταφύλλου για τα Πετρανά ,άουτ.
Στο 32΄Καντερλιώτης φάουλ , κεφαλιά Ψαλλίδα, άουτ.
Στο 35΄Ψαλλίδας ωραία στον Τριανταφύλλου, αυτός από πλάγια θέση θα σπάσει στον Σαρβανίδη μόνος του με τον τερματοφύλλα πιάνει το πλασέ ο Τσιτλαχίδης αποκρούει εξ επαφής και διώχνουν οι αμυντικοί.
Στο 44΄σουτ Τριανταφύλλου άουτ.
Στο 50΄σουτ Κοσμίδη , άουτ.
Στο 54΄Μητράγκας σουτ από κοντά αποκρούει ο Τσιλαχίδης.
Στο 55΄κόρνερ για τους Πύργους με τον Νεοφιτίδη η μπάλα θα κοντράρει στον Παπαδόπουλο και θα καταλήξει στα δίχτυα για το 0-1.
Στο 62΄πλάγιο Καντερλιώτη γυριστή κεφαλιά Μητραγκα Ι ο Ψαλλίδας θα πλασάρει , η μπάλα θα βρει το δοκάρι και στην επαναφορά ο Μητράγκας Παρασκευάς θα τη στείλει στα δίχτυα για το 1-1.
Στο 64΄ Ο Ψαλλίδας Βάιος θα εκτελέσει φάουλ η μπάλα θα  βρει το οριζόντιο δοκάρι θασκάσει στο έδαφος και ο επόπτης Εμμανουήλ θα δείξει σέντρα μέσα σε διαματρυρίες των παικτών των Πύργων.
Στο 69΄σουτ Κοσμίδη κόντρα η μπάλα θα φτάσει στον ΜΟΗΑ που από καλό σημείο σουτάρει άουτ.
Στο 88΄δεύτερη κίτρινη στον ΜΟΗΑ.


Κεραυνός Πετρανών (Ευαγγελιστής Παν.):  Κυπάρογλου, Μητράγκας Π, Μητράγκας Γ. (85΄Σαρβανίδης Τ), Ελευθεριάδης, Παπαδόπουλος, Ψαλλίδας Β, Λέκα, Κεχάογλου (46΄ Γκουτζικώστας), Σαρβανίδης, Τριανταφύλλου , Καντερλιώτης.


Δόξα Βερμίου Πύργων (Τριανταφυλλίδης Λαζ. ) Τσιτλαχίδης, Τσαραμανίδης, ΜΟΗΑ, Τσιαρτσιανίδης, Πεσιρίδης(37΄α.α Νεοφυτίδης), Βαγκόπουλος, Παπαχρήστος, XOXHA, Κοσμίδης, Πεσιρίδης , Ελευθεριάδης


Διαιτητής: Καρατέρπος
Βοηθοί: Εμμανουήλ Β , Τσιότσιας



Απίστευτο κι όμως ποδοσφαιρικό κι  αληθινό!!

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της ΑΕΠ Κοζάνης Στάθης Τσιαρτσιανίδης (φωτο) που έγινε γνωστός από το μοναδικό στον κόσμο τέρμα που πέτυχε το 1977 σ’ ένα φιλικό παιχνίδι με την ομάδα του την ΑΕΠ . Συγκεκριμένα ο Τσιαρτσιανίδης εκτέλεσε κόρνερ ό αέρας ήταν πολύ δυνατός σήκωσε τη μπάλα αρκετά ψηλά και στο κατέβασμά της ο ίδιος την έστειλε στα δίχτυα με κεφαλιά Απίστευτο κι όμως αληθινό!!!







Σχόλια