Α' ΕΠΣΚ: Ένα βήμα πριν τη «στέψη» ο Φούφας - με μια ματιά η 28η αγωνιστική!

ΒΑΤΕΡΟ-ΦΟΥΦΑΣ 1-4: Ένα βήμα πριν τη «στέψη» βρίσκεται ο Μακεδονικός, σκόρερ: Τζουβάρας (14΄), Σολάκης (28΄, 52΄), Βερύκοκος (71΄). Για τον Εθνικό μείωσε ο Κίλης. Διαιτητής: Σουλίδης.


ΕΡΑΤΥΡΑ-ΣΕΡΒΙΑ 0-2: Ψυχωμένος και αποφασιστικός ο Τιτάν, σημείωσε μεγάλη νίκη, με δύο γκολ του Τηλέμαχου Κοντοδήμου, στο 58΄ με βολίδα εκτός περιοχής και στο 72΄ (αφού συνεργάστηκαν Σταματέλος, Θώμος). Στο 23΄ εξ επαφής πλασέ του Πατσικόπουλου στο κάθετο δοκάρι. άριστη η διαιτησία του Ζούγρα, οι φιλοξενούμενοι με ανακοίνωσή τους συγχαίρουν την Εράτυρα για τη φιλοξενία.

ΒΕΛΒΕΝΤΟ-ΑΙΑΝΗ 3-0: «Σφράγισε» την παραμονή του το Βελβεντό, χάρη σε γκολ των Μπέμπη (5΄ κεφαλιά, σε κόρνερ του Ρωμνόζογλου), Τρίχα (15΄ κεφαλιά, πρόλαβε την έξοδο του Λαζαρίδη), Παπαστέργιου (58΄, με μονοκόμματο σουτ). Στο 17΄ σουτ του Τσίγγανα στο οριζόντιο δοκάρι. Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Τσιγγένη.

ΠΟΛΥΝΙΚΗΣ-ΣΙΑΤΙΣΤΑ 0-6: Εύκολη νίκη του Μακεδονικού, σκόραραν οι Τσακνάκης, Ταφαρλής, Ζηνόβιος (2), Παπαρίζος, Δονούλης. Κάθετο δοκάρι είχε ο Ζηνόβιος, εύκολο έργο είχε ο διαιτητής Κουτσώνας.

ΠΑΟΚ ΚΟΙΛΩΝ-ΑΡΔΑΣΣΑ 2-1: Στο 20΄ ο Γιάννης Ευθυμιάδης με φάουλ το 1-0, στο 46΄ ο Δημήτρης Καλλιακούδας με πλασέ το 2-0. Στο 85΄ ανατροπή του Σερέτη και στο πέναλτι ευστόχησε ο Τσαγκαλίδης. Παράπονα από τη διαιτησία του Σουλίδη έχει η Άρδασσα, στο 60΄ ακυρώθηκε γκολ του Αρσενίδη.

ΚΛΕΙΤΟΣ-ΑΚΑΔ. ΒΟΪΟΥ 1-1: Στο πρώτο μέρος η Αστραπή πίεσε και είχε δοκάρι, στο 40΄ ο Φασούλας αξιοποίησε ωραία μπαλιά του Παπουτσίδη (0-1). Στην επανάληψη οι φιλοξενούμενοι βγήκαν πολύ επικίνδυνα μπροστά, στο 82΄ ο Κουλουκίδης με σουτ εκτός περιοχής, ισοφάρισε. Πολύ καλός ο διαιτητής Τσιμεντερίδης.

ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ Κ. 2-3: Σπουδαίο «διπλό» του Μακεδονικού, σε δυνατό παιχνίδι. Μόλις στο πρώτο λεπτό ανατροπή του Ευαγγελόπουλου από τον Πάντο και στο πέναλτι ευστόχησε ο Σαββούδης. Στο 16΄ και 17΄ οι Κοτταρίδης, Κουτούλας αντίστοιχα έκαναν το 1-2, στο 45΄ ο Ματούλας το 1-3 και μείωσε στο 67΄ ο Σαββούδης. Στο 5΄ κεφαλιά του Κουτούλα στο οριζόντιο δοκάρι, διαιτητής: Γεωργιάδης, στο 81΄ αποβλήθηκε ο Αποστολίδης.

ΑΕ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 1-0: Με γκολ του Παναγιώτη Μπαλίτσα στο 18΄ η ΑΕΚ πήρε πολύτιμη νίκη. Στο 35΄ και 59΄ οι Καραγεώργος, Ανδρονικίδης αντίστοιχα είχαν δοκάρι. διαιτητής: Καρατέρπος.


Σχόλια