Γ' ΕΠΣΚ: Πρόοδος Κομνηνών - Αίας Μικροβάλτου 3-3 |φωτο - βίντεο

Συγκλονιστικό φινάλε επεφύλασσε ο αγώνας στα Κομνηνά την Κυριακή 10 Απριλίου 2016 μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αίαντα Μικροβάλτου, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν μπαράζ επιθέσεων στα τελευταία 6-7 λεπτά πετυχαίνοντας 2 γκολ και να παίρνουν τελικά την ισοπαλία με σκορ 3-3.

Στο πρώτο ημίχρονο παίχτηκε ανιαρό ποδόσφαιρο, με τη μόνη μεγάλη φάση να είναι καταγεγραμμένη στο 30’ για το Μικρόβαλτο που έδειχνε να διαχειρίζεται το παιχνίδι με άνεση, όταν σε φάουλ του Θεοδουλίδη από δεξιά η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, με τον Λύκο που πήρε το ριμπάουντ και βρέθηκε σε ευνοϊκή θέση να μην μπορεί να την προωθήσει στα δίχτυα. Ένα ημίχρονο που έληξε με 0-0 και δεν προμήνυε τι θα επακολουθούσε.


Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά και στο 61’ βρέθηκαν προηγούμενοι με 2-0 με δυο γκολ του Γιώργου Γεωργιάδη. 

Οι παίκτες του Μικροβάλτου δεν φαινόταν ικανοί να αντιδράσουν για κάτι καλύτερο, αλλά για αυτό φρόντισαν οι …γηπεδούχοι, όταν σε ένα γέμισμα στην περιοχή, αμυντικός των Κομνηνών πέτυχε ένα εντυπωσιακό(!) γκολ σε βάρος της ομάδος του (2-1 στο 73’).

 Στο 77’ οι γηπεδούχοι πέτυχαν και 3ο γκολ (3-1) και εκεί φάνηκε ότι τέλειωσαν όλα. Το Μικρόβαλτο μετά το 80’ άρχισε να ανεβαίνει (δεν είχε να χάσει και τίποτε), οι γηπεδούχοι υποχώρησαν αναιτιολόγητα, ήρθε στο 85’ και η αποβολή αμυντικού τους (Καλογιαννίδης) με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ήρθαν τα …πάνω κάτω! 

Λάθη των αμυντικών και «ρέντα» από πλευράς Μικροβάλτου, έφεραν το Λύκο στο 88’ να μειώνει σε 3-2, να χάνονται ακόμη 1-2 μεγάλες ευκαιρίες από τον Αίαντα και τον Μπελίτση στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων (92’) να πετυχαίνει το 3-3, που έδωσε έναυσμα πανηγυρισμών στην πλευρά των Μικροβαλτινών και …αναδρομικές διαμαρτυρίες των γηπεδούχων προς το διαιτητή!

Τα γκολ του αγώνα:
1-0 στο 57’ μετά από έξοχη επιθετική ενέργεια των γηπεδούχων από δεξιά, που έφερε το Γιώργο Γεωργιάδη σε θέση βολής και οποίος με διπλή προσπάθεια άνοιξε το σκορ (το πρώτο σουτ είχε αποκρούσει εντυπωσιακά ο Γαϊτανάς).
2-0 στο 61’ και πάλι από τον Γιώργο Γεωργιάδη (2 γκολ) με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής.
2-1 στο 73’ με αυτογκόλ των γηπεδούχων, όταν σε γέμισμα του Μάντση πίσω από το κέντρο του γηπέδου, ο -διακριθείς μέχρι τότε- αμυντικός Τσερμεκίδης στην προσπάθεια του αποκρούσει τη μπάλα με εντυπωσιακό άλμα,  την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του. Ίσως το θεαματικότερο γκολ της συνάντησης…      
3-1 στο 77’ με ωραία κομπίνα σε εκτέλεση φάουλ, όταν ο Κατωτοικίδης πάσαρε στο Γιώργο Καλογιαννίδη στην περιοχή, που πλάσαρε με επιτυχία.
3-2 στο 88’ από τον Χριστόφορο Λύκο με κοντινό πλασέ, μετά από φάση διαρκείας.
3-3 στο 92’ μετά από δύσκολη προβολή-σουτ του Γιώργου Μπελίτση, σε σέντρα του Φίλιππα Χαρισόπουλου.

 Η διαιτησία των Κανδυλιώτη, Εμμανουήλ, Κάμπερ δεν υπέπεσε σε μεγάλο λάθος, η εξέλιξη όμως του σκορ έφερε …αναδρομικές διαμαρτυρίες από πλευράς γηπεδούχων με τη λήξη του αγώνα, όχι τόσο για την αποβολή παίκτη τους με 2η κίτρινη κάρτα στο 85’ (που ήταν δίκαιη), όσο -όπως υποστηρίζουν- για την μη αποβολή παίκτη του Μικροβάλτου σε προηγούμενη φάση (Γιάντσης).

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΠΡΟΟΔΟΣ ΚΟΜΝΗΝΩΝ: Στεργίου Τρ., Καλογιαννίδης Γ., Τερζίδης Χρ., Παπαδόπουλος Απ., Ψωμιάδης Κ., Τερζίδης Στ., Παντζιούρης Σ., Κατωτοικίδης Ι., Τσερμεκίδης Ι., Φιλιωκίδης Π.
Αγωνίστηκαν ακόμη σαν αλλαγή: Γεωργιάδης Γεω. (ο σκόρερ των 2 πρώτων τερμάτων), Ταρατσίδης Κ. και Ανθόπουλος Γ.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Π. Βέττας): Γαϊτανάς Αθ., Χατζόπουλος Βασ., Μαρκόπουλος Βασ., Λάμπρου Χρ., Μάντσης Ορ., Χαρισόπουλος Φιλ., Θεοδουλίδης Κων., Μπελίτσης Γεω., Λύκος Χρ., Σιουκρής Αλ. (65’ Μανώλας Αντ.), Πουλαράκης Νικ.























Σχόλια