Γ' ΕΠΣΚ: Ελπίδες Ελλησπόντου - Πρόοδος Μεταξά 4-1

Ελπίδες Ελλησπόντου 
Αγχωτική νίκη για τον Ελλήσποντο στον  αγώνα κόντρα στον Μεταξά με πολλές χαμένες ευκαιρίες . Ο Ελλήσποντος με δέκα παίκτες από το 80 λεπτό κατάφερε στο τέλος να κερδίσει την αξιόμαχη ομάδα του Μεταξά που κρατούσε με νύχια και με δόντια έως και το 82 λεπτό το 1-1.


Χρυσή αλλαγή ο Βασίλης Βασιλειάδης που έδιωξε το άγχος από την ομάδα σκοράροντας στο 82' λεπτό μετά από σέντρα του Δημήτρη Ποσινακίδη.
Τα γκολ
Στο 45 λεπτό μετά από πάσα ακριβείας του Αραπίδη στον επερχόμενο Τσαυταρίδη αυτός με σουτ θα νικήσει τον γκολκίπερ Τριανταφυλλίδη και θα ανοίξει το σκορ για την ομάδα του Ελλησπόντου 1-0.
 Στο δεύτερο ημίχρονο με το καλημέρα πέναλτι για την ομάδα του Μεταξά στο 46 λεπτό. Την εκτέλεση αναλαμβάνει ο έμπειρος ποδοσφαιριστής του Μεταξά Σιαμέτης νικώντας από τα έντεκα μέτρα τον Μωυσιάδη φέρνοντας το ματς στα ίσα 1-1.
Στο 82 λεπτό "Χτύπησε" ο Βασίλης Βασιλειάδης μετά από σέντρα του Ποσινακιδη Δημήτρη κάνοντας το 2-1 για την ομάδα του Ελλησπόντου.
Στο 86 λεπτό πάσα γκολ του Παταριδη στον Κουβρακίδη κάνει με κοντινό πλασέ το 3-1.
Στο 90 λεπτό αυτήν τη φορά πάσα γκολ του Πάτση στον Μεντεσίδη που  αυξάνει τον δείκτη του σκορ σε 4-1.

Ελπίδες Ελλησπόντου: Μωυσιάδης, Ποσινακίδης Δ, Στεφανίδης (76' Βασιλειάδης ), Περισανίδης,Τσαβδαρίδης, Κουβρακίδης, Μεντεσίδης,  Τσαυταρίδης (62 Πάτσης),  Αραπίδης, Παταρίδης, Ποσινακίδης Ηλίας (46' Κουσαλίδης Ι).

Πρόοδος Μεταξά:  Τριανταφυλλίδης, Γκουτζιώτης, Ζήκος, Καραδήμας, Φώκιαλης, Μπιλιώνης, Ντορής (82' Πλιατσικούρης), Σιαμέτης, Μπιλιώνης Νίκος,  Θεοδουλίδης, Σαραφίδης.

Διαιτητής: Κωνσταντινίδης
Βοηθοί: Τσιότσιας, Βερεντιώτης


Ρεπορτάζ : Γιάννης Κ.

Σχόλια