Γ’ ΕΠΣΚ: Δόξα Βερμίου Πύργων – ΑΟ Κρόκου 6-0 | φωτο

Έκαναν επίδειξη ισχύος οι Πύργοι
Καρέ τερμάτων ο Κοσμίδης   

Νίκη επίδειξης ισχύος έκανε η Δόξα Βερμίου Πύργων κόντρα στην καλογυμνασμένη ομάδα του Κρόκου με το ευρύ σκορ 6-0.

Έτσι 3 αγωνιστικές πριν το φινάλε και ένω η άνοδος έχει κλειδώσει στόχος είναι η πρωτιά μιας και η ομάδα των Πύργων βρίσκεται 1 βαθμό πίσω από την ομάδα του Ελλησπόντου στην μάχη του τίτλου.

Αγωνιστκά το παιχνίδι ήταν ένας μονόλογος για την τοπική ομάδα με την ομάδα του Κρόκου να κρατάει σθεναρά αντίσταση μόνο για 45 λεπτά.
Για μια ακόμη φορά παρόντες στο γήπεδο ήταν τουλάχιστον 200 άτομα ενώ περίπου 20 ήταν από την φιλοξενούμενη ομάδα με δυναμική παρουσία στην κερκίδα.

Φάσεις και γκολ:
Στο 5 λεπτό ο Παριγορίδης θα βγάλει τετ α τετ τον Κοσμίδη το σουτ του οποίου θα αποκρούσει ο Χαραλαμπίδης.

Στο 19 λεπτό ο Βαγκόπουλος θα εκμεταλλευτεΊ την πάσα του Παριγορίδη για να κάνει με πλασέ το 1-0 για την ομάδα των Πύργων

Στο 23 λεπτό ο Μητσόπουλος θα πιάσει το δυνατό σουτ μέσα στην μικρή περιοχή των Πύργων στέλνοντας την μπάλα ψηλά άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία να κάνει το 1-1.
Στο 24 λεπτό ο Παριγορίδης σε σέντρα του Κοσμίδη με κεφαλιά θα στείλει την μπάλα να καταλήξει μόλις άουτ.

Στο 33 λεπτό ο Δότσιος θα βρεθεί απέναντι στον Τσιτλαχίδη με τον τελευταίο να μπλοκάρει και να σώζει την εστία του απο βέβαιη παραβίαση.Σκορ ημιχρόνου 1-0.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα των Πύργων θέλησε να κλειδώσει από νωρίς την νίκη και στο 48 λεπτό ο Κοσμίδης θα χάσει μοναδική ευκαιρία να κάνει το 2-0 όταν σε σουτ που έπιασε μέσα από την μικρη περιοχή η μπάλα θα ξύσει το οριζόντιο δοκάρι του Χαραλαμπίδη.

Οτι δεν έκανε στο 48 θα κανει στο 53 λέπτο ο Κοσμίδης όταν σε σουτ του Xoxha slelken θα πάρει την απόκρουση και με πλασέ θα γραψει το 2-0.

Στο 59 λεπτό και πάλι ο διακριθέντας Κοσμίδης θα κλέψει το γκολ από τον Παριγορίδη σουτάροντας μέσα από την μικρή περιοχή κάνοντας το 3-0.

Στο 67 λεπτό Παριγορίδης -Κοσμίδης θα συνδυαστούν με τον τελευταίο να σκοράρει με δυνατό σουτ και το 4-0 να είναι γεγονός.

Στο 76 λεπτό ο Κοσμίδης και πάλι θα κλέψει την μπάλα από τον Τσιόγκα και θα κάνει το 5-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς από τους ένθερμους φιλάθλους των Πύργων.
Στο 78 ο Andres Hohza θα βγάλει τετ α τετ τον Παριγορίδη το σουτ του οποίου απέκρουσε εκπληκτικά ο Χαραλαμπίδης.

Στο 83 λεπτό ο Andrew Hohza θα εκμεταλλευτεί την μπαλιά του Ασλανίδη και με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή θα κάνει το 6-0 που ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα με το σφύριγμα της λήξης από τον άριστο διαιτητή κύριο Κανδυλιώτη.


Δόξα Βερμίου Πύργων: ΤΣΙΤΛΑΧΙΔΗΣ, Ελευθαριάδης (56 Ασλανίδης), HOXHA ANDREA, Πεσιρίδης Δ,ΤΣΑΡΑΜΑΝΙΔΗΣ (67 Isaku Kleon ), Παπαχρήστου,ΒΑΓΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΣΜΙΔΗΣ, Παριγορίδης, Παραστατίδης (56 Χατζόγλου).

Α.Ο. Κρόκου :ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, Νικοκάβουρας, Τσιόγκας, Καρανάνος,ΤΣΙΑΡΑΣ Π, ΜΑΝΩΛΑΣ, Μιμήτος (75’ Καλύβας ), Μητσόπουλος, ΔΟΤΣΙΟΣ,  Μηντελής (78’ Πλάκας ),Τσιάρας Μ

Δαιτητής : Κανδυλιώτης 
Βοηθοί: Μιχαηλίδης, Σιδηρόπουλος

Ρεπορτάζ-Φωτορεπορτάζ

Π.Κ













Σχόλια