Γ' ΕΠΣΚ: Δόξα Βερμίου - Πύργων - Αίας Μικροβάλτου 8-1 | φωτο - βίντεο

Παράσταση για ένα ρόλο εξελίχτηκε το παιχνίδι στους Πύργους Εορδαίας, αφού η τοπική Δόξα μπήκε στο γήπεδο να επιβεβαιώσει πανηγυρικά ότι δίκαια ανεβαίνει στην παραπάνω κατηγορία και ο Αίας Μικροβάλτου με ενδεκάδα ανάγκης να βγάλει τη μακρινή "υποχρέωση" της τελευταίας αγωνιστικής (90 χλμ. από Μικρόβαλτο!), που οποιοδήποτε αποτέλεσμα θα την άφηνε έτσι κι αλλιώς στη μέση του τελικού βαθμολογικού πίνακα (8η  θέση).


Έτσι ήρθε η συντριβή για την φιλοξενούμενη ομάδα με το πολύ βαρύ σκορ 8-1, αφού ήταν ανταγωνιστική στα πρώτα 40 λεπτά του αγώνα (1-0 το σκορ), αλλά μετά κατέρρευσε.
Πρόσωπο του αγώνα ο Κώστας Παρηγορίδης που πέτυχε πέντε (5) γκολ, έχοντας  το κίνητρο της ανακήρυξής του σε πρώτο σκόρερ της κατηγορίας.

Τα γκολ του αγώνα:
1-0 στο 18’ με κοντινή καρφωτή κεφαλιά του Κώστα Παρηγορίδη, μετά από σέντρα του Κοσμίδη.
2-0 στο 40’ με διαγώνιο δυνατό σουτ του Κοσμίδη.
3-0 στο 45’ με "τσίμπημα" της μπάλας από τον Noxha A., ανάμεσα στον τερματοφύλακα κα αμυντικό των φιλοξενούμενων που φαινόταν να ελέγχουν τη φάση.
4-0  στο 57’ με μακρινό σουτ του Παραστατίδη.
5-0 στο 59’ με τον Παρηγορίδη, που μπήκε δυνατά στην περιοχή και πλάσαρε.
5-1 στο 61’ το γκολ της τιμής για το Μικρόβαλτο, με μακρινό χτύπημα φάουλ του Κώστα Θεοδουλίδη.
6-1 στο 68’ και πάλι με τον Παρηγορίδη, που προώθησε τη μπάλα στα δίχτυα μετά την επαναφορά της από χτύπημα στο δοκάρι.
7-1 στο 72’, Παρηγορίδης με κοντινό σουτ μετά από οργανωμένη αντεπίθεση.
8-1 στο 80’ έκλεισε το σκορ με το 5ο προσωπικό γκολ του Κώστα Παρηγορίδη, με πανομοιότυπο τρόπο με το προηγούμενο.
Έτσι επισφραγίστηκε με τον καλύτερο τρόπο η μεγάλη νίκη και η άνοδος της ομάδας των Πύργων στη Β’ κατηγορία της ΕΠΣ Κοζάνης, που το γιόρτασαν έξαλλα ανοίγοντας σαμπάνιες και χαιρετώντας τους φιλάθλους τους, που τους παραστάθηκαν σε όλα τα παιχνίδια.
Καλή, στο πνεύμα της φιέστας των γηπεδούχων, ήταν και η διαιτησία του Σιδηρόπουλου και των βοηθών του, Μπισούκη και Μπέλτσου.   

Οι συνθέσεις των ομάδων:
ΔΟΞΑ ΒΕΡΜΙΟΥ ΠΥΡΓΩΝ: Τσιτλαχίδης Χ., Τριπολιτσιώτης Στ., Ελευθεριάδης Ι., Noxha A., Τσαραμανίδης Θ., Κοσμίδης Δ., Παπαχρήστος Ν., Βαγκόπουλος Γ., Παρηγορίδης Κ., Πεσιρίδης Π., Παραστατίδης Κ.
Αγωνίστηκαν ακόμη σαν αλλαγή οι Νεοφυτίδης, Χατζόγλου και Isaku.

ΑΙΑΣ ΜΙΚΡΟΒΑΛΤΟΥ (Βέττας Παύλος): Μανώλας Αντ., Καπρίνης Στ., Μαρκόπουλος Βασ., Χατζόπουλος Βασ., Λάμπρου Χρ., Χαρισόπουλος Φιλ., Τριανταφύλλου Νικ., Θεοδουλίδης Κων., Λύκος Χρ., Σιούκρης Αλ., Πουλαράκης Νικ.

Γ.Μ./mikrovalto.gr






Σχόλια