Στέλιος Νταμπίζας: Χωρίς τυμπανοκρουσίες με σεμνότητα και δουλειά χτίζαμε μια ομάδα για να πρωταγωνιστήσει!

Τώρα που σιγά σιγά κοπάζουν οι πανηγυρισμοί και καθαρίζει το μυαλό θα ήθελα να πω κάποια πράγματα. Πρώτα από όλα ότι αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, ικανοποιημένος, συγκινημένος και περήφανος γι αυτό το πρωτάθλημα, που για πρώτη φορά στην 90χρονη ιστορία του ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ, καταφέραμε να κατακτήσουμε.


Αυτός ο τίτλος είναι αποτέλεσμα δουλειάς και προσπάθειας συλλογικής που ξεκίνησε εδώ και 10 μήνες. Θυμάμαι το καλοκαίρι που παίκτες-τότε-της ομάδας ''κινούσαν γι άλλες πολιτείες'',που το χρήμα τριγύρω μας έπεφτε βροχή, που όλοι μας είχαν ''τελειωμένους''.

Εμείς χωρίς τυμπανοκρουσίες με σεμνότητα και μοναδικό μας επιχείρημα την δουλειά στο γήπεδο χτίζαμε μια ομάδα που πιστεύαμε ότι είχε πραγματικά τα χαρακτηριστικά να πρωταγωνιστήσει.
Αφού ολοκληρώθηκε το ρόστερ μας το αξιολογήσαμε και αποφασίσαμε ένα πλάνο τακτικής το οποίο θα ελαχιστοποιούσε τις όποιες αδυναμίες μας και θα βελτίωνε τα πλεονεκτήματα μας. Μπορεί να μη προσφέραμε το super θέαμα αλλά στόχος μας ήταν πάντα η ΟΥΣΙΑ.

Από την 1η αγωνιστική μέχρι την τελευταία στην 1η θέση,καλύτερη επίθεση,καλύτερη άμυνα καμία ήττα σε ντέρμπι. Δεν μας χαρίστηκε κανείς και πουθενά... Πάντα όλοι θέλουν-και καλά κάνουν-να κερδίσουν τον πρωτοπόρο. Όλα αυτά είναι στοιχεία που δείχνουν τη σταθερότητα αυτής της ομάδας και το πόσο άξια έφτασε σε αυτόν τον τίτλο.

Θέλω να ευχαριστήσω πρώτα από όλους αυτούς τους μοναδικούς ποδοσφαιριστές της ομάδας που πίστεψαν, δούλεψαν σκληρά με μοναδική συνέπεια και πειθαρχία και έδωσαν και την ψυχή τους στο γήπεδο προκειμένου να πετύχουμε.

Την διοίκηση της ομάδας που ήταν και είναι συνεχώς στο γήπεδο δίνοντας λύσεις σε ότι χρειαστούμε και πάντα μας παρέχει τις καλύτερες δυνατές συνθήκες δουλειάς.  

Τους PATELAKERS και όλο τον κόσμο που μας στήριζε από την αρχή μέχρι το τέλος αυτής της προσπάθειας.

Μπροστά μας πλέον έχουμε μια διαδικασία(μπαράζ ανόδου στην Γ Εθνική) για την οποία υποσχόμαστε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό προκειμένου να πετύχουμε το θαύμα.
Σε κάθε περίπτωση όμως δεν πρέπει να ξεχνάμε το πόσο σπουδαία πράγματα πετύχαμε φέτος.

Πλέον,χωρίς άγχος και πίεση, μόνο κέρδη έχουμε να αποκομίσουμε από αυτή την διαδικασία και έτσι πρέπει να το δούμε.

Τέλος -και ελπίζοντας να μη σας κούρασα- θέλω να ευχηθώ σε όλους και όλες καλή Ανάσταση,καλό Πάσχα και.....εις ανώτερα!!!

ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΤΑΜΠΙΖΑΣ
ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ
ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ

Σχόλια