Σάπκαρης Νικόλαος: Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου ...ψηλά το κεφάλι... ΠΟ-ΛΥ-ΝΙ-ΚΗΣ!!!

Τελειώνοντας η αγωνιστική χρονιά (προτελευταία αγωνιστική στην Α' κατηγορία), ο προπονητής του Πολυνίκη Πτολεμαΐδας αισθάνθηκε την ανάγκη να ευχαριστήσει τους ποδοσφαιριστές του, μέσα από την σελίδα της ομάδας στο facebook. 

  
"Πλησιάζοντας στο τέλος αυτής της ποδοσφαιρικής χρονιάς, θα ήθελα να σας ευχαριστήσω όλους σας για την προσπάθεια που καταβάλατε με όσες δυσκολίες αντιμετωπίσαμε σαν σύλλογος. 

Η φετινή διαδρομή μέσα από το άθλημα που αγαπάμε, δεν φανέρωσε τις αδυναμίες μας,όπως πολλοί τονίζουν αλλά τις δυνατότητες που είχαμε και δεν εκμεταλλευτήκαμε όπως προσωπικά πιστεύω. 

Μπορεί ο βαθμολογικός πίνακας να μας κατατάσσει στην τελευταία θέση, αλλά είμαι σίγουρος πως μαζί κερδίσαμε πολλά περισσότερα από ότι μπορούν να δείξουν οι αριθμοί...

 Χαιρετούμε την Α κατηγορία και συνεχίζουμε με την πεποίθηση πως μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι σαν άνθρωποι και σαν ποδοσφαιριστές ώστε να επιστρέψουμε...

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου και πάλι...ψηλά το κεφάλι... ΠΟ-ΛΥ-ΝΙ-ΚΗΣ!!! It was a "learning season" for all οf us...after all!

Με βαθιά εκτίμηση ο προπονητής σας ΣΑΠΚΑΡΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ."

Σχόλια