ΕΑΣ Ανθότοπου: Η αξία ... και οι άξιοι!

Σήμερα έπεσε η αυλαία του πρωταθλήματος όλων των κατηγοριών της ΕΠΣ Κοζάνης και σήμερα, σε αρκετές αναμετρήσεις, “γέλασε ο κάθε πικραμένος”, διαψεύδοντας με κατηγορηματικό τρόπο, τον τίτλο του παρόντος άρθρου για  την αξία των αγωνιζομένων ομάδων, αποδεικνύοντας παράλληλα ότι μόνο άξιοι δεν είναι πολλοί παράγοντες, αρχής γενομένης από  τις διοικήσεις των ομάδων μέχρι και τα προπονητικά team αυτών.  


Θα περίμενε, ίσως, κάποιος να είχε την ευθιξία και να υπήρχε έστω μία παραίτηση μετά τον τραγέλαφο της τελευταίας αγωνιστικής, αλλά οι αξίες κερδίζονται, δε χειραγωγούνται όπως πολύ καλά ξέρουν να κάνουν οι ανάξιοι που ασχολούνται με τον αθλητισμό.

Θα έλεγε κανείς ότι οι απόψεις αυτές είναι στοχευμένες με αρκετή δόση πίκρας αλλά μόνο αυτό δεν ισχύει όταν πρωταθλητές και μή,  χειραγωγούν και διαχειρίζονται ποδοσφαιρικούς αγώνες με προσωπικά οφέλη. Στον τόπο μας λέμε το εξής ρητό: “Έχει ο καιρός γυρίσματα”.
Είμαστε αντίθετοι στην άποψη οτι: ¨αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο” ΟΧΙ κύριοι, μόνο αυτά δεν πρέπει να συμβαίνουν.

Πρέπει επιτέλους  να κερδίζουν οι άξιοι όπως επίσης θα πρέπει να έχουν αξία, αυτοί που την δικαιούνται.

Η Διοίκηση του  Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου αισθάνεται περήφανη για την φετινή πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, τόσο για το ήθος των ποδοσφαιριστών  και παραγόντων  μέσα και έξω από τα γήπεδα όσο για το καθαρό αγωνιστικό πνεύμα που επέδειξαν.

Συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές του Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου, καλό καλοκαίρι και του χρόνου με υγεία.

Η Διοίκηση του Ε.Α.Σ. Ανθοτόπου.

Σχόλια