ΝΤΑΜΠΛΟΥΧΟΣ ΠΡΟΚΡΙΣΕΩΝ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ!!!!!!!! Εντυπωσιακός για ακόμη μία φορά

Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ στην Θεσσαλονίκη, τελείωσε αήττητος την προσπάθεια του στα προκριματικά κορασίδων, κερδίζοντας σήμερα το μεσημέρι 55-48 τον ΠΑΝΕΔΕΣΣΑΪΚΟ. Έτσι εξασφάλισε μέσα σε μία εβδομάδα την δεύτερη πρόκριση, αυτή την φορά στην τελική φάση (final 6) των κορασίδων και από σήμερα η ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ μπορεί να καμαρώνει γιατί για μία ακόμη φορά το γυναικείο μπάσκετ της πόλης και ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ βρίσκονται στην κορυφή.


Σε όλες τις λιονταρίνες και την προπονήτριά μας Έλενα Παπαδημητρίου αξίζουν τα θερμότερα συγχαρητήρια, αφού μέσα σε 7 μέρες ,με 7 συνεχόμενα, σκληρά και επίπονα παιχνίδια, βγήκαν νικήτριες μέσα και έξω από τα παρκέ.

Για την ιστορία η έβδομη και τελευταία στροφή του μαραθωνίου (ο σημερινός αγώνας) βρήκε από το ξεκίνημα τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ να μπαίνει με φοβερή ενέργεια και ρυθμό φτάνοντας την διαορά μέσα στο 1ο δεκάλεπτο και στους 15 πόντους (23-8) για να το κλείσει στο 23-11. 


Κάπου εκεί όμως ο εφησυχασμός και η κακή αμυντική παρουσία, σε συνδυασμό με την αναπόφευκτη σωματική και ψυχική κούραση της ομάδας , άλλαξαν την εικόνα του αγώνα, με αποτέλεσμα την συνεχή μείωση της διαφοράς και το κλεισιμό της στο ημίχρονο στους 35-31.Η συνέχεια βρήκε την ομάδα μας να μην χάνει ποτέ την πρωτοπορεία στο σκόρ, παίρνοντας διαφορές που κυμαίνονταν, μεταξύ των 5-10 πόντων, κρατώντας μέχρι το τέλος του παιχνιδιού αμείωτο το ΄΄διαφορετικό΄΄ ενδιαφέρον όσων βρίσκονταν στο γήπεδο και παρακολουθούσαν την αναμέτρηση. 


Μάλιστα προς το τέλος του παιχνιδιού που τελείωσε στο 3ο Δεκάλεπτο με τον ΑΠΟΛΛΩΝΑ προηγούμενο με 46-40, η διαφορά έπεσε και στους 2 πόντους(50-48), τελικά όμως αυτό που ήταν φανερό για κάθε ψύχραιμο παρατηρητή 7 μέρες τώρα (η ανωτερώτητα του ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑΣ) έγινε πράξη για ακόμη μία φορά, με την ομάδα μας να κερδίζει στο τέλος με 55-48. 

Οποιαδήποτε περετέρω σχόλια για την αξιοσύνη και τις μπασκετικές δυνατότητες της ομάδας μας είναι περιττές αφού το ίδιο το συνολικό αποτέλεσμα της εβδομάδας που πέρασε μιλάει από μόνο του.Απλά όλοι εμείς που είμαστε κοντά στην ομάδα, φίλαθλοι και διοίκηση και προσπαθούμε καθημερινά μέσα από πολλά προβλήματα να την κρατούμε στο ίδιο πάντα υψηλό επίπεδο, θέλουμε να ευχαριστήσουμε από ψυχής προπονήτρια και αθλήτριες για τις ανεπανάληπτες στιγμές που μας χάρισαν και μας χαρίζουν καθημερινά. 

ΡΑΝΤΕΒΟΥ λοιπόν τον Iούνιο (22-26) με τις κορασίδες στην τελική φάση των κορασίδων και βεβαίως σε λίγες μέρες στην ΒΟΥΛΑ στην αντίστοιχη των ΝΕΑΝΙΔΩΝ.....
Δεκάλεπτα: 23-11, 35-31, 46-40, 55-48

Διαιτητές: Τζίμα-Μαραθιώτης

Απόλλων Πτολεμαΐδας (Παπαδημητρίου): Μάντσου, Κοτζαϊτση 15(1), Καραφουλίδου, Τρυφωνίδου 15(4), Δανιηλίδου, Κουρτίδου 5(1), Σιδέρη 2, Χαϊντάρι 8(1), Δημητριάδου, Αντωνίου 4, Γρηγοριάδου 6, Σιδηροπούλου.

Πανεδεσσαϊκός (Μίλτσης): Πάχου Π. 2, Μπουτκάρη, Μποζίνη 4, Μπαρούτση 6, Σιβένα 14(1), Καρτσαμάρη Α. 22(1), Κύκου .
+Μάντσου Ελευθερία
+Σιδεροπούλου Έφη


ΓΑΣ Απολλων Πτολεμαιδας

Σχόλια