Τα αστέρια λάμπουν πάντα όπου κι αν βρίσκονται !!!

Την Κυριακή 3 Απριλίου  2016 διεξήχθη το Πανελλήνιο   Πρωτάθλημα  Taekwondo  Ανδρών  Γυναικών  στο κλειστό γυμναστήριο Κανηθου της Χαλκίδας.

Ο αθλητής του ΑΣ Λέοντες Σαντορίνης Τζέλλος Νικόλαος του Ιωάννη κατόρθωσε να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο στην Ολυμπιακή κατηγορία των -80 κιλών και να πάρει ταυτόχρονα το εισιτήριο για το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί στην Ελβετία στις 19-22 Μαΐου εκπροσωπώντας την χώρα μας ως μέλος της εθνικής ομάδας.

Αναλυτικά τα σκορ των αγώνων :
αγώνας πρώτος :ΝΙΚΗ ΜΕ 13-1 εναντίον του Δήμου Δημήτρη (Α.Σ Προμηθέας Αττικής)

αγώνας δεύτερος :ΝΙΚΗ με 10-1 εναντίον του κακλιδη Στέφανου (Α.Σ Λάρισας )

ημιτελικός: ΝΙΚΗ ΜΕ 10-4 εναντίον του Ροδίτη Γιώργου ( Αθλοφόρος Θεσσαλονίκης) 

ΤΕΛΙΚΟΣ :ΝΙΚΗ ΜΕ 3-0 εναντίον του Τεληκωστόγλου Απόστολου ( ΑΓΣ Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης)

Ο κοζανίτης αθλητής μετά την απόφασή του να μεταγραφεί από τη Μακεδονική Δύναμη Κοζάνης στους ΛΕΟΝΤΕΣ Σαντορίνης μετακόμισε εκεί όπου και προπονείται υπό την επίβλεψη του προπονητή Ιωάννη Ζαρκάδα.

Ο σωστός προπονητικός σχεδιασμό , οι καθημερινές πολύωρες προπονήσεις καθώς η υπομονή και επιμονή τους τελευταίους μήνες για την κατάκτηση του φετινού στόχου τον δικαίωσε απόλυτα αφού κατόρθωσε και πάλι να κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο τοποθετώντας μάλιστα τον αθλητή για ενδέκατη συνεχή χρονιά στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου.


Το ζεστό χειροκρότημα όλων όσοι παρευρέθηκαν στο Κλειστό γυμναστήριο της Χαλκίδας, η αποδοχή και η στήριξη στο πρόσωπο του Νίκου Τζέλλου τον γέμισαν με συγκίνηση και πρόσθεσαν μια αξέχαστη ημέρα στην αθλητική του θητεία. 
Ο ΑΣ ΛΕΟΝΤΕΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ  ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΟ ΝΙΚΟ ΤΖΕΛΛΟ ΚΑΙ ΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ!

Ματιές στα σπορ 

Σχόλια