Η Σταχτοπούτα της Ε.Π.Σ.Κοζάνης του Γιώργου Αιχμαλωτίδη

Μετά το πέρας των 26 αγωνιστικών του πρωταθλήματος η ομάδα μας κατάφερε να συγκεντρώσει 50 βαθμούς και να καταλάβει την δεύτερη θέση όχι όμως και την άνοδο που ήταν και ο στόχος.


Είχαμε να αντιμετωπίσουμε στην προσπάθεια μας αυτή παραδοσιακές δυνάμεις της κατηγορίας (Γαλατινή, Τσοτύλι,Χαραυγή,Καρυοχώρι,Ανθότοπος) κ.λ.π., όμως η σταχτοπούτα Κρυόβρυση  διεκδίκησε στα ίσα την άνοδο και κατά γενική παραδοχή είχε μια από τις δυο καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος , αντιμετωπίστηκε δε από τους αντιπάλους της - είτε εντός είτε εκτός αγωνιστικών χώρων - σαν φαβορί για την άνοδο.

Κι αυτό ακριβώς δείχνει την αξία της ομάδας.Το ότι κύκλοι του ποδοσφαιρικού κόσμου του νομού, μας έλεγαν ότι δεν θέλουμε την άνοδο την ώρα που εμείς παλεύαμε για αυτό, πραγματικά ήταν κάτι που μας προβλημάτισε.Γιατί κύριοι εσείς δεν μας λέτε ανοιχτά ποιός θα ανεβεί και ποιός θα πέσει; Να μας βγάλετε και από τον κόπο; 

Σε όλους αυτούς λοιπόν τους πονηρούς θα ήθελα σήμερα να τους πω ότι Ναι ο στόχος ήταν η άνοδος και το αποδείξαμε μέχρι το τέλος κάνοντας έναν τίμιο αγώνα ,και δεν θα δώσουμε λογαριασμό σε κανέναν τι θα κάνουμε με την ομάδα μας. Για μας βάσει των ειδικών συνθηκών που δημιουργήθηκαν στο τέλος είναι σαν να κερδίσαμε την κατηγορία.

Σίγουρα το ότι δεν ανεβήκαμε μας άφησε μια πικρή γεύση ,όμως κερδίσαμε τον σεβασμό και την εκτίμηση όλων.Θέλω  να ευχαριστήσω θερμά όλους όσους συμμετείχαν στη φετινή προσπάθεια του ΗΡΑΚΛΗ ΚΡΥΟΒΡΥΣΗΣ ποδοσφαιριστές προπονητές και ειδικότερα αυτούς που δεν πηδήξανε από το καράβι και στηρίξανε την ομάδα μέχρι το τέλος, αλλά και όλους όσους βοήθησαν Οικονομικά  και με ανιδιοτέλεια αυτό το σωματείο να συμμετέχει ακόμα μια χρονιά στο πρωτάθλημα.

Κι αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία αν αναλογιστεί κανείς ότι τα τελευταία 10 χρόνια αυτός ο σύλλογος των 151 κατοίκων  συμμετέχει στο Β'  τοπικό και πρωταγωνιστή όταν άλλα πολύ μεγαλύτερα μεγέθη έχουν εξαφανιστεί από τον ποδοσφαιρικό χάρτη.

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω όλα τα σωματεία που βρεθήκαμε αντίπαλοι φέτος τους παράγοντες, τους διαιτητές που μας έπαιξαν τον κόσμο που μας παρακολούθησε και θέλω να ευχηθώ σε όλους καλό Πάσχα καλή ανάσταση  με υγεία.

Με εκτίμηση Γιώργος Αιχμαλωτίδης.


Σχόλια