Γ’ Εθνική: Απόλλων Κρύας – Βρύσης Κοζάνη 1-2

Παίζοντας ελεύθερα στην Κρύα Βρύση η Κοζάνη, πήρε το διπλό και τους τρεις βαθμούς κερδίζοντας την τοπική ομάδα 1-2. Η Κοζάνη, προηγήθηκε στο 21’ με τον Βουτσιώτη για να ισοφαρίσει η Κρύα Βρύση στο 84’. με τον Γκελοσάνι Στο 90’ Αντωνιάδης που είχε μπει πριν από λίγα λεπτά , με κεφαλιά έγραψε το τελικό 1-2.


Να θυμίσουμε πως η Κοζάνη την τελευταία αγωνιστική δεν αγωνίζεται αφού ο Γάζωρος έχει αποχωρίσει εδώ και καιρό από το πρωτάθλημα.

Έτσι οι ερυθρόλευκοι θα τερματίσουν με  44 βαθμούς, στην 10η θέση του βαθμολογικού πίνακα,  περιμένοντας μπας και επαληθευτούν τα σενάρια που λένε για υποβιβασμό 5 ομάδων από τη Γ’ Εθνική.

Απόλλων Κρύας Βρύσης (Καλαϊτζής): Παπαδόπουλος Χρ., Σιδέρης (69’ Γκελοσάνι), Κρουσταλέλης, Μπρέγου, Πετρίδης, Καπνόπουλος, Παρράς, Πετρούσης (57’ Κίτσας) , Κοβάσεβιτς, Σιδηρόπουλος Π., Ίβιτς.

Κοζάνη  (Παρασκευάς): Κοκκινίδης, Δινοβίτσης, Πιτσιάβας (46’ Καπετάνος), Τάχιας, Αλιατίδης, Τσικόπουλος Η., Τσικόπουλος Γ., Τσαγκαλίδης, Παπαδόπουλος (57’ Δούμας), Βουτσιώτης (87’ Αντωνιάδης), Ηλίας.

Διαιτητής:  Καραλιόλιος 
Βοηθοί:  Μωυσιάδης, Στεφούλης (ΣΔ Γρεβενών) 

Σχόλια