10ος Αγώνας Αγάπης: Έστειλαν μήνυμα ανθρωπιάς για άλλη μια χρονιά | φωτο - βίντεο

Για 10η συνεχόμενη χρονιά οι παλαίμαχοι της ομάδας της Κοζάνης, πιστοί στο ραντεβού τους.
Φιλοξενούμενοι τους  για να συμβάλουν στο κοινωνικό τους έργο, η ομάδα Φίλων Θοδωρή Ζαγοράκη!
Τα έσοδα του παιχνιδιού, θα διατεθούν στον Σύλλογο  Καρκινοπαθών Κοζάνης.




Ο κόσμος, της Κοζάνης ανταποκρίθηκε  στο κάλεσμα και χειροκρότησε μέχρι το τελευταίο λεπτό τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών και των δυο ομάδων και όχι μόνο…. Μεγάλοι και μικροί αγκάλιασαν, καλωσόρισαν  και φωτογραφήθηκαν με τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Άγγελο Χαριστέα  και όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας φίλων του Θοδωρή Ζαγοράκη!


Την αυλαία της γιορτής άνοιξαν τα πιτσιρίκια της Κοζάνης,  του Μακεδονικού Κοζάνης, της ΑΕ Κοζάνης, των Δαναών Κοζάνης  και του ΠΑΟΚ Κοίλων.
Με την εμφάνισή τους οι  επίδοξοι ποδοσφαιριστές πρόσφεραν θέαμα και πολλά χαμόγελα στους φιλάθλους.

Τιμητική πλακέτα στον Θοδωρή Ζαγοράκη απένειμε ο πρόεδρος της ΕΠΣΚοζάνης κ. Χρήστος Σάββας

Τιμητική πλακέτα στον Άγγελο Χαριστέα   απένειμε ο πρόεδρος  των βετεράνων Κοζάνης Θόδωρος Μανδραβέλης 

Τιμητική πλακέτα στον Θοδωρή Ζαγοράκη απένειμε ο πρόεδρος των φίλων Κοζάνης Γιώργος Καρασαββίδης 

Τιμητική πλακέτα στον Θωμά Μακεδόνα απένειμε η πρόεδρος καρκινοπαθών Κοζάνης, Φανή Δινοπούλου 

Πριν την έναρξη του παιχνιδιού οι Παλαίμαχοι της  Κοζάνης καθώς και ο Σύλλογος Φίλων Κοζάνης  τίμησαν για την προσφορά τους στο ποδόσφαιρο τον Θοδωρή Ζαγοράκη, τον Άγγελο Χαριστέα και τον  Θωμά Μακεδόνα.


Στο ημίχρονο του αγώνα εξέπληξαν ευχάριστα  τον φίλαθλο κόσμο που παραβρέθηκε στο γήπεδο οι μικρές χορεύτριες του Συλλόγου Πλατάνια, με τις χορευτικές τους ικανότητες.



Για την ιστορία η ομάδα φίλων Θοδωρή Ζαγοράκη νίκησε τους  Παλαιμάχους της Κοζάνης σε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι!
1-0   και 2-0 Πόποβιτς, 3-0,  4-0  και  5-0 Χαριστέας, 6-0 Παπαδόπουλος Β., 7-0 Πόποβιτς και  8 - 0 ο Θεοδωρίδης. 



Παλαίμαχοι Κοζάνης (Μανδραβέλης): Παρασκευάς, Παπαδόπουλος Θ., Δύντσκος, Δράκος, Τσανακτσίδης Τ, Αναστασιάδης, Παπαδόπουλος Θεοφ., Μεκεδόνας, Αλεξιάδης, Καπρινιώτης, Νατσιόπουλος, Καραγιώργος, Καλλιανίδης, Τσαλίδης, Μητσιάνης,  Μίχος, Κωτούλας, Κίλης, Πιλαλίδης.


Φίλοι Ζαγοράκη: Θέμελης, Παπακώστας,  Θεοδωρίδης, Κυριακίδης, Φυδάκης, Φουργκατσιώτης, Ζαγοράκης, Χαριστέας, Παπαδόπουλος Β., Κατσιαρός,  Πόποβιτς, Ηλιάδης, Δαλκίδης, Ακτσέλης, Ορφανίδης, Ορφανίδης Ε.,  Καραϊσαλίδης

Διαιτητής: Δραγώγιας Α.
Βοηθοί:  Μπακατάρη Χ., Πανυτσίδου Α.
4ος: Σουλίδης Ε.

Οι Βετεράνοι ευχαριστούν την ομάδα της Κοζάνης για την παραχώρηση των αποδυτηρίων

Ευχή όλων είναι γίνονται τέτοιες εκδηλώσεις με τέτοιο χαρακτήρα, διότι μόνο κέρδος θα έχουμε σαν άνθρωποι!


Μετά το τέλος του παιχνιδιού, ακολούθησε τραπέζι στο restaurantbar   ‘’tip-top’’.


Βολές προς το Δήμο Κοζάνης έριξε ο Κυριάκος Μιχαηλίδης - Φανερά ενοχλημένος κι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Θοδωρής Ζαγαράκης

Μελανό σημείο τις εκδήλωσης που ενόχλησε τόσο τις δυο ομάδες όσο και τον ίδιο τον Θοδωρή Ζαγοράκη ήταν το πρόβλημα με το νερό που δημιουργήθηκε .

«Δεν  ζητήσαμε τίποτα από τους συναδέλφους μας  ούτε φαγητό αλλά ούτε και τα έξοδα της μετακίνησής μας ,  συμβάλαμε  κι εμείς σε αυτόν τον ιερό σκοπό.
Συγχαρητήρια στους βετεράνους για τη διοργάνωση. 
Σε φιλάθλους της Κοζάνης  που βρισκόταν στο χώρο των αποδυτηρίων  μετά τον αγώνα ο κ. Ζαγοράκης  είπε για την   δυσαρέσκεια που υπήρξε από όλους τους ποδοσφαιριστές για το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με το νερό μετά τον αγώνα  
Οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Σταδίου έπρεπε να μεριμνήσουν να υπάρχει ζεστό νερό μετά τον  αγώνα!» 

Βολές από Κυριάκο Μιχαηλίδη 
Βολές προς  το Δήμο Κοζάνης έριξε ο Κυριάκος Μιχαηλίδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής της Κοζάνης, όταν για μεγάλη του έκπληξη πληροφορήθηκε πως οι φιλοξενούμενοι ποδοσφαιριστές φίλοι του Ζαγοράκη  θα έκαναν με κρύο νερό μπάνιο μετά τον αγώνα διότι κανείς  υπεύθυνος του Δημοτικού Σταδίου δεν μερίμνησε, να έχουν ζεστό νερό.

« Αυτό που προκαλεί ιδιαίτερα θλίψη   είναι το γεγονός ότι, ενώ γίνεται μια τόσο ωραία εκδήλωση στο Δημοτικό Στάδιο της Κοζάνης, το να μην έχεις στοιχειωδώς νερό ζεστό για να κάνουν μπάνιο τα παιδιά τα οποία φιλοξενούνται και οι ποδοσφαιριστές οι δικοί μας, νομίζω μόνο ντροπή είναι για το Δήμο μας για την περιοχή μας και πραγματικά ήθελα να εκφράσω τη λύπη μου και την αγανάκτησή μου γι’ αυτή τη στάση και τη συμπεριφορά!»






Σχόλια