ΕΠΣ Κοζάνης: Μεγάλη ποδοσφαιρική γιορτή για τα παιδιά - τελικοί Παιδικού Προπαιδικού | φωτο - βίντεο

Μικροί ηλικιακά  αθλητές... μεγάλο το  μήνυμα που έστειλαν
Απόλυτη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία είχαν οι τελικοί παίδων και προπαίδων ΕΠΣ Κοζάνης.


Αναμφίβολα σημαντικό μερίδιο στην επιτυχία αυτή έχει η επιτροπή παιδικών πρωταθλημάτων που με τη σοβαρότητά τους, την εργατικότητα και την καθολική αποδοχή από όλα τα σωματεία, έχουν καταφέρει να κρατούν αυτά τα πρωταθλήματα σε υψηλό επίπεδο Αξίζει να αναφέρουμε ότι φέτος συμμετείχαν σε όλες της ηλικιακές κατηγορίες 98 ομάδες! Φυσικά όμως μερίδιο στην επιτυχία έχει τόσο η ΕΠΣ Κοζάνης γενικότερα, αλλά και ο Σύνδεσμος Διαιτητών Κοζάνης και φυσικά τα ίδια τα σωματεία με τα τεχνικά επιτελεία τους.

ΠΟΛΛΟΙ ΦΙΛΑΘΛΟΙ: Σε μια όμορφη και αθλητική ατμόσφαιρα με αρκετό κόσμο έγιναν στο γήπεδο του Βατερού το Σάββατο το απόγευμα οι τελικοί των πρωταθλημάτων (προπαιδικού, παιδιά γεννημένα 2002 -2003, και παιδικού, παιδιά γεννημένα 2000μ-2001 ) που διοργάνωσε η ΕΠΣ Κοζάνης.
Η Ακαδημία Σιάτιστας και ο Τιτάν Σερβίων  στο προπαιδικό, η Αναγέννηση Πτολεμαίδας και τα Γρεβενά Αεράτα  , στο παιδικό πρόσφεραν ωραίο θέαμα στον κόσμο και με την αγωνιστική τους συμπεριφορά έδειξαν ότι ουσιαστικός νικητής από τους δύο τελικούς βγήκε το ποδόσφαιρο.

ΟΙ ΤΕΛΙΚΟΙ
Την αυλαία των τελικών άνοιξε η αναμέτρηση των προπαίδων μεταξύ της Σιάτιστας και του Τιτάν Σερβίων. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Σιάτιστα με 2-0. Τα γκολ σημείωσε ο Θωμάς Μετκάρης.
Το παιχνίδι διετήτευσε ο κ Καρατέρπος με βοηθούς τον κ. Τζιουβάρα και την κα Μπέλτσου
Ακολούθησε η αναμέτρηση των παίδων μεταξύ της Αναγέννησης Πτολ και των Γρεβενών Αεράτων. Πρωταθλήτρια ομάδα αναδείχτηκε η Αναγέννηση στη διαδικασία των πέναλτι 5-4 Ο κανονικός αγώνας έληξε ισόπαλος 0-0




Στα πέναλτι ευστόχησαν
Από την Αναγέννηση Ψαρράς , Αποστολίδης, Φιλάκης , Τσότσος, Αλβανός
Από τα Γρεβενά Αεράτα  Βασιλόπουλος, Μπατακόιας, Φουρλατάρας, Σάλα . Αστοχος στο πρώτο πέναλτι για τα Αεράτα ο Γαβρίδης (δοκάρι)

Το παιχνίδι διετήτευσε ο κ Τσιμεντερίδης  με βοηθούς τον κ. Τζιουβάρα και την κα Μπέλτσου

ΑΠΟΝΟΜΕΣ



Την απονομή στους διαιτητές έκανε ο Πρόεδρος του συνδέσμου διαιτητών Ν. Κοζάνης κ. Αντώνης Παπαδόπουλος 

Την απονομή στην φιναλίστ ομάδα του προπαιδικού Τιτάν Σερβίων  έκανε ο κ. Δημήτρης Φραντζόπουλος  μέλος της ΕΠΣ Κοζάνης

Στην πρωταθλήτρια ομάδα του Προπαιδικού Σιάτιστα την απονομή έκανε ο Αντιδήμαρχος Γρεβενών κ. Χρήστος Πέτρου

Στην φιναλίστ ομάδα του παιδικού Γρεβενα Αεράτα την απονομή έκανε ο κ. Πέτρος Κυρζόπουλος Γενικός γραμματέας της ΕΠΣ Κοζάνης , 

ενώ την απονομή στην πρωταθλήτρια ομάδα Αναγέννηση Πτολεμαίδας έκανε ο πρόεδρος της ΕΠΣΓρεβενών κ. Δημοσθένης Κουπτσίδης

ΜΙΚΡΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΜΕΓΑΛΟ ΜΗΝΥΜΑ»:
Μικροί αθλητές αλλά μεγάλο το μήνυμα που έστειλαν! Οι τέσσερις  ακαδημίες Αναγέννηση Πτολεμαίδας , Γρεβενά Αεράτα , Σιάτιστα, Τιτάν Σερβίων , με την αγωνιστική τους συμπεριφορά στους τελικούς έδειξαν τη φιλοσοφία τους κι έστειλαν  μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση.

«Να δούμε το σκοπό του παιδικού ποδοσφαίρου και να το υπηρετήσουμε με ήθος και αξίες (συνεργασία, ομαδικό πνεύμα, πειθαρχία, αποδοχή ενός διαιτητή, αντιμετώπιση ενδεχόμενης αδικίας). Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ο αθλητισμός στις μικρές ηλικίες αποτελεί μοναδικό σχολείο που λειτουργεί ως δεξαμενή νέων ταλέντων για το ποδόσφαιρο, αλλά και ως φορέας παραγωγής υγιών αθλητικών τάσεων και αξιών και για τους αθλητές και για τους θεατές. Γιατί πολύ απλά, ο αθλητισμός είναι πολιτισμός».









Σχόλια