Έτοιμος ο Άγιος Παντελεήμονας για την πρεμιέρα | φωτο

Τρώγοντας ανοίγει η όρεξη για τους Patelakers, οι οποίοι μετά την ιστορική (1η στην ιστορία τους) κατάκτηση του πρωταθλήματος, τη μεσολάβηση των εορτών του Πάσχα (με τα ανάλογα γλέντια) καλούνται να αποδείξουν ότι έχουν ακόμη καύσιμο στο ρεζερβουάρ των φιλοδοξιών τους.

Αποστολή; η διεκδίκηση και κατάκτηση ενός εκ των δύο εισιτηρίων ανόδου στη football league 2.

Αντίπαλοι ; οι πρωταθλητές των όμορων νομών, Μακεδονικός Φούφα (φαβορί των αγώνων μπαράζ, προερχόμενο από την «κλασγάτη» ΕΠΣ Κοζάνης), ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου και Καλλιθέα Καστοριάς.


Έδρα; Το γήπεδο του Φιλώτα με έντονο ακόμη το άρωμα της football league 2 από τη διετή (τελειώνει οσονούπω) συμμετοχή της τοπικής Θύελλας.
  

Το απόγευμα (17.00) του Σαββάτου λοιπόν, στο Φιλώτα,  ο πρωταθλητής του Νομού μας, υποδέχεται την πρωταθλήτρια των Γρεβενών, ΑΕ Ποντίων Βατολάκκου θέλοντας να δείξει από νωρίς ότι δεν αστειεύεται και θα προσπαθήσει από νωρίς να πάρει κεφάλι στην κούρσα των πλέι – οφ. Ο φίλαθλος κόσμος της περιοχής – και όχι μόνο – θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει παιχνίδι μεγάλης ποδοσφαιρικής σημασίας και καλό θα ήταν να δώσει δυναμικό παρών. 

Άλλωστε,  σύμφωνα με τη φημολογούμενη δυναμικότητα των 4 αντιπάλων,  αναμετρώνται οι δύο μνηστήρες του δεύτερου εισιτηρίου ανόδου, αν θεωρήσουμε ότι το ένα θα το πάρει ο – ανώτερος στα προγνωστικά πάντοτε – Μακεδονικός Φούφα. Με μοναδική απουσία αυτή του τραυματία Λίτσο Νίκου, ο Στέλιος Νταμπίζας διαθέτει ετοιμοπόλεμο το υπόλοιπο ρόστερ του.   



Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Άντρες 10€ Γυναίκες 5€ και όσα παιδιά κάτω των 18 ετών ΣΥΝΟΔΕΎΟΝΤΑΙ από τους γονείς είναι δωρεάν.

 florina-sport.blogspot.gr 

Σχόλια