ΕΠΣ Κοζάνης: Αγώνας μπαράζ - Νίκη παραμονής της Ασβεστόπετρας, υποβιβάζετε η Λευκοπηγή | φωτο - βίντεο

Μ. Αλ. Λευκοπηγής - Ερμής  Ασβεστόπετρας 1-2
Με αγώνα μπαράζ  που διεξήχθη στο ουδέτερο γήπεδο της Ποντοκώμης , η ομάδα της Ασβεστόπετρας νίκησε τον Μέγα Αλέξανδρο Λευκοπηγής με 2-1 και έτσι  θα συνεχίσει στην Β΄ Ερασιτεχνική (Αν ο Φούφας ανέβει στην Γ’ Εθνική) σε αντίθεση με την ομάδα της Λευκοπηγής που υποβιβάζεται στην Γ΄ ερασιτεχνική.

 Ήταν ένα παιχνίδι μέτριο με λίγες καλές φάσεις και από τις δυο ομάδες, και  με 3 γκολ.
Η ομάδα της Ασβεστόπετρας προηγήθηκε στο  15΄του πρώτου ημιχρόνου.
Με το 1-0 έκλεισε και το ημίχρονο.
Στο δεύτερο και η δυο ομάδες μπήκαν δυνατά, είχαν ευκαιρίες ( κυρίως η ομάδα της Λευκοπηγής), και  σε μια από αυτές ήρθε και η ισοφάριση  στο 81. Η χαρά όμως δεν κράτησε και πολύ μιας και στο 83΄ η Ασβεστόπετρα έκανε το 2-1 και κράτησε το σκορ μέχρι το τέλος.

Φάσεις και γκολ
Πρώτη καλή φάση είχαμε στο 9΄για την ομάδα της Ασβεστόπετρας όταν το σουτ του Προσκηνητόπουλου απέκρουσε ο τερματοφύλακας.
Στο 15΄η ομάδα της Ασβεστόπετρας ανοίγει το σκορ με ωραίο πλασέ του Κοκάνη μέσα από την περιοχή.
Δυο λεπτά αργότερα δεν μπόρεσε από κοντά να πλασάρει ο Προσκυνητόπουλος που μπερδεύετε και με τους αμυντικούς να διώχνουν.
Στο 21΄ χάνει μεγάλη ευκαιρία η Λευκοπηγή , μόνος του ο Κερασιώτης Κων, πιάνει την κεφάλια αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.
35΄  Νέα κεφάλια του Κερασιώτη Κων  της Λευκοπηγής περνάει η μπάλα παράλληλα από την εστία, και άουτ.
65΄ Σουτ του Κερασιώτη Κων της Λευκοπηγής αποκρούει ο τερματοφύλακας.
Δυο λεπτά αργότερα ο Ζάμπακας δεν μπορεί από κοντά να πλασάρει, με την μπάλα να καταλήγει άουτ.
70΄Νεα μεγάλη ευκαιρία για την Λευκοπηγή, με τον Πάσχου που πιάνει την  κεφάλια μετά από σέντρα, και να καταλήγει άουτ.
74΄ Σουτ του Ζάμπακα η μπάλα καταλήγει λίγο άουτ.
81΄ Ήρθε η ισοφάριση για την Λευκοπηγή όταν βρέθηκε μέσα στην περιοχή ο MECO, έπιασε ένα χλιαρό σουτ, και ενώ φαινόταν να την  ελέγχει ο τερματοφύλακας αυτή του έφυγε από τα χεριά, πέρασε κάτω από τα πόδια του και κατέληξε στα δίκτυα για το 1-1.

Η χαρά όμως της ισοφάρισης δεν κράτησε για πολύ μιας και η Ασβεστόπετρα βγήκε  στην αντεπίθεση με τον Κοτζαφίλιο, που έκανε το πλασέ και διπλασίασε το τέρματα για την ομάδα του Ένα τέρμα που της δίνει την παραμονή στην  Β ΄ Ερασιτεχνική, και βύθισε την Λευκοπηγή στην Γ΄ Ερασιτεχνική.

Μ. Αλέξανδρος Λευκοπηγής (Παπακωνσταντίνου): Κερασιώτης Αθ, Τσίρος, Λίτσιος( 61΄MECO), Κεντεποζίδης, Παπαζήσης, Παπακωνσταντίνου, Περπέρης (59΄ Ζαμπάκας), Κερασιώτης Π, Πάσχου, Κερασιώτης Κων, Μαρκόπουλος (75΄ Ζαμίχου).

Ερμής Ασβεστόπετρας (Δεληγιάννης): Καραγεωργίου, Αθανασιάδης( 89΄ Γκαγκανιάρας Δ), Κοκάνης, Γκαγκανιάρας Κων, Καραστογιάνης, Καραγιαννάκης, Κοτζαφίλιος, Χινδιρίδης, Μπαλτζής( 69΄ Γκαγκανιάρας Χ), Μίμτζης, Προσκυνητόπουλος( 92΄  Ιακωβίδης).

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Ζούγρας  με επόπτες τους κ.κ  Γεωργιάδη και Τζιουβάρα


ρεπορτάζ: Βασίλης Πουλασικίδης 







Σχόλια