Τα ευχαριστώ από τους γονείς του Γιάννη Τάσιου ( ποδοσφαιριστή του Μ. Άλ Καλλιθεας)

Σήμερα το πρωί επικοινώνησαν με τη σελίδα μας οι γονείς του Γιάννη Τάσιου του ποδοσφαιριστή της Καλλιθέας που τραυματίστηκε στον αγώνα - μπαράζ με τον Μακεδονικό Αγ. Παντελεήμονα στα πλαίσια των παιχνιδιών για την  άνοδο στη Γ Εθνική.


Φανερά σοκαρισμένοι αλλά κι ανακουφισμένοι από την αίσια κατάληξη της περιπέτειας του γιου τους,  που χθες βγήκε υγιέστατος από το νοσοκομείο,  θέλησαν να στείλουν κάποιες ευχαριστίες. 

Αναλυτικά ή δήλωση τους στην σελίδα μας
"Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τη σελίδα αλλά και την εκπομπή του  flash tv Ματιές στα σπορ για την ενημέρωση και το έργο που επιτελεί προβάλλοντας τον ερασιτεχνικό αθλητισμό της Δυτικής  Μακεδονίας.

Ευχαριστούμε επίσης. μέσα από την καρδιά μας τον κόσμο την ομάδα  τον πρόεδρο του Μακεδονικού Αγίου  Παντελεήμονα αλλά και όλη την ομάδα του Μ  Άλ . Καλλιθέας  για το μεγάλο ενδιαφέρον που έδειξαν. Ευχόμαστε  κανένας γονιός κανένας άνθρωπος να μη νοιώσει τον τρόμο και την αγωνία που νιώσαμε εμείς. 

Τέλος θέλουμε να πούμε ένα τεράστιο ευχαριστώ στον γιατρό Δημήτρη  Καραδήμο για την άμεση και σωτηρία επέμβαση του. Ο Θεός να του δίνει δύναμη για να μπορεί να σώζει κι άλλες ζωές ! "

Η  σελίδα μας εύχεται στον ποδοσφαιριστή Γιάννη Τάσιου υγεία και  να γυρίσει σιδερένιος στα γήπεδα.  
Σεβόμενοι τέλος την επιθυμία των γονιών  του,  κατεβάσαμε από τη σελίδα μας το βίντεο και τις φωτογραφίες  από τον τραυματισμό του. 

Σχόλια