ΕΣΠΕΜ: Ο τελικός κυπέλλου στη Βέροια

Το Σάββατο 14/5/2016 και ώρα 19:00 στο  ΔΑΚ Δ. ΒΙΚΕΛΗ (ΒΕΡΟΙΑΣ-ΜΑΚΡΟΧΩΡΙ) θα διεξαχθεί ο τελικός κυπέλλου Ανδρών  (ΕΣΠΕΜ) μεταξύ των ομάδων  Α.Σ.ΠΗΓΑΣΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ.

Σας περιμένουμε όλους στην Βέροια να μας υποστηρίξετε  και να μας ενθαρρύνετε στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς που έκλεισε με ευχάριστο και θετικό αποτέλεσμα το πρωτάθλημα που κάναμε κι ανέβηκε η ομάδα στην Α2 κατηγορία για να σηκώσουμε το κύπελλο μαζί!


 Πήγασος Κοζάνης 

Σχόλια

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  2. Κύριοι του ανδρικού βόλεϊ της Κοζάνης, είσαστε άξιοι συγχαρητηρίων, γιατί καταφέρατε ένα πραγματικό άθλο, κάτω από αντίξοες συνθήκες προπονήσεων, να πετύχετε την άνοδό σας στην Α2 Εθνική κατηγορία. Αποδείξτε και τώρα στον τελικό κυπέλου της Ένωσης με τις δύο προπονήσεις στο ΔΑΚ Κοζάνης (ομάδα Β΄ Εθνικής) ότι είσαστε κομμάτι του αθλητισμού σ’ αυτή την πόλη και η μεταχείριση σας θα πρέπει να ήταν ανάλογη με ομάδες Εθνικών κατηγοριών και όχι με ομάδες τοπικών πρωταθλημάτων. Όλα τα πρωταθλήματα των ομάδων της πόλης έχουν τελειώσει και δεν είχε κάποιος την ευαισθησία να δώσει παραπάνω ώρες στο κλειστό γυμναστήριο για την καλύτερη εκπροσώπηση του τμήματος στο κύπελλο. Ήθελαν μάλλον να τους παρακαλέσουν για να τους δώσουν ώρες. Ήξεραν όμως μέσα στον Φεβρουάριο να αλλάζουν ώρα προπόνησης στο ΔΑΚ για να εξυπηρετήσουν σωματείο του Μπάσκετ. Φέρτε και το κύπελο για να στείλετε το μήνυμα σε πολλούς παραλήπτες (ΟΑΠΝ-ΔΑΚ-Πρόεδρο ΓΣ Κοζάνης).

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.