Η ΕΠΟ αλλάζει χέρια και μαζί γυρίζει σελίδα το Ελληνικό ποδόσφαιρο!

Η επιστολή Γκιρτζίκη δείχνει πολύ απλά πως ούτε ο ίδιος δεν πιστεύει στην εκλογή του.

Καμιά φορά εκεί που δεν το περιμένεις σε ανύποπτο χρόνο ένα λάθος… και να το αυτογκόλ!


Κάπως έτσι θα μπορούσαμε να χαρακτηρίσουμε τις σπασμωδικές κινήσεις του προσωρινά αποκαλούμενο πρόεδρο της ΕΠΟ Γκιρτζίκη.
Προφανώς ο άνθρωπος επηρεασμένος από το ταξίδι του στα εξωτικά μέρη έχασε κάθε έλεγχο του εαυτού του και απάντησε με μια άκρως απαράδεκτη επιστολή στον πρόεδρο της ΕΠΣ Αθηνών Π. Δημητρίου.

Δεν πρόκειται όμως να μπούμε στην διαδικασία να ανιχνεύσουμε ή να ακτινογραφήσουμε όλα όσα είδε στον ύπνο του και κατέγραψε μόλις σηκώθηκε (προφανώς από κάποιον εφιάλτη)

Γκιρτζίκη δεν είναι κακό να μάθεις να χάνεις στην ζωή σου.
Δεν είναι κακό κάποιοι άλλοι άνθρωποι ικανοί και με τεράστια εμπειρία ετών μέσα στο χώρο του ποδοσφαίρου να θέλουν να διοικήσουν και να σώσουν το άθλημα.

Με την χθεσινή του επιστολή πλέον έθεσε τον εαυτό του εκτός μάχης!
Το ποδόσφαιρο σύντομα και εσείς αλλά και κάποιοι ανίκανοι που σας περιβάλλουν θα αποτελούν ένα μαύρο παρελθόν που θα θέλουν πολύ γρήγορα να ξεχάσουν οι έλληνες φίλαθλοι.

Η επιστολή κατά του προέδρου της ΕΠΣΑ αποτελεί κατά αρχάς προσβολή θεσμικά για την καρέκλα του προέδρου της ΕΠΟ!
Γεγονός που δείχνει πως χάσατε την ψυχραιμία σας και γνωρίζετε πως σύντομα θα απολαμβάνετε το ποδόσφαιρο από τον καναπέ του σπιτιού σας.
Αν δεν καταλάβατε η Ελλάδα αλλάζει και αλλάζει κυρίως στον κοινωνικό της ιστό και κατ επέκταση στον αθλητισμό τον οποίον εσείς δυστυχώς δεν υπηρετήσατε όπως θα έπρεπε.

Φτάνει πια σηκωθείτε και φύγετε μήπως και βρεθεί κάποιος να σας πει και ένα ευχαριστώ…
Σηκωθείτε και φύγετε μήπως και σας συγχωρήσουν στο μέλλον ακόμη και οι εχθροί σας.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν πάει πλέον πιο κάτω και εσείς όσο και οι συνεργάτες σας που είναι συνεργοί σας το καταστρέφετε καθημερινά.
Αγώνες αναβάλλονται… τελικός κυπέλλου με κλειστές τις πόρτες στους φιλάθλους…. τιμωρίες θυρών και παραγόντων και μια Εθνική ομάδα το εύκολο θήραμα των αντιπάλων. Και κυρίως ένας ανύπαρκτος σχεδιασμός σε πανελλήνιο επίπεδο για την οργάνωση, προγραμματισμό και ανάδειξη νέων ποδοσφαιριστών που θα στελεχώσουν την νέα Εθνική Ελλάδος!
Και κάτι τελευταίο που δείχνει πως δεν υπάρχει πλέον για εσάς άλλος δρόμος πλην της απαξίωσης και της ήττας στις επερχόμενες εκλογές.


Βγείτε φωτογραφίες όσες μπορείτε τώρα ….. σπαταλήστε  όσο πιο πολλά μπορείτε και όσο έχετε στα χέρια σας τα ηνία διότι σύντομα θα πέσει μεγάλη πείνα στο γκρεμισμένο κάστρο σας!

 pamebala.gr 

Σχόλια