Πανηγυρίζει την άνοδο του ο Μακεδονικός Φούφα | βίντεο



Στη Γ΄ Εθνική θα αγωνίζεται τη νέα χρονιά ο Μακεδονικός Φούφα ο οποίος απέναντι στην Α.Ε.Π. Βατολάκκου κατέκτησε το βαθμό που χρειαζόταν και εξασφάλισε την πρώτη θέση και την άνοδο.
Ο Μακεδονικός ήταν ο καλύτερος σε όλη τη διαδικασία των μπαράζ και δίκαια έφτασε σε αυτή τη μεγάλη επιτυχία για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του κ. Αγγελάκη (Παπαδόπουλος- Σιανίδης) του Σ.Δ. Μακεδονίας. Έδειξε κίτρινες στους Χατζηρούμπη, Σιδηρόπουλο και Μπόλλο.

Το φιλμ του αγώνα:
Στο 21ο κεφαλιά πάσα του Χάιτα για το Σολάκη κοντινό πλασέ άουτ και στο 41ο η κεφαλιά του Τοπάλη δεν βρήκε στόχο.
Στο 69ο κεφαλιά Τζουβάρα άουτ ο Τοπάλης εκτέλεσε κόρνερ με τη μπάλα να βρίσκει το αριστερό κάθετο δοκάρι.
Στο 82ο σέντρα σουτ του Πακάλτση έδιωξε πάνω στη γραμμή ο Λάλλος. 

Μακεδονικός Φούφα: Σακαρίδης, Τζουβάρας Δ., Πακάλτσης, Τσαγκαλίδης, Φωτιάδης, Σιδηρόπουλος, Μετικάνος, Χάιτας (90ο Κοπατσάρης), Τοπάλης, Χ΄΄ Ρούμπης (69ο Κεσκιλίδης), Σολάκης (78ο Δούφας).

Α.Ε.Π. Βατολάκκου: Αλεξίου, Μελισσινός (59ο Hohxa), Denis, Μπόλλος, Λάλλος Π., Λάλλος Θ., Κυριακίδης, Χαραλαμπίδης,Μπιζιώτας (79o Κοτζατίσογλου Σ. ),Ιωαννίδης, Γραβάνης (84ο Ασλανίδης).

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Σχόλια

  1. πολλα συγχαρητηρια!!!!!!!μεγαλη ανοδος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μπραβο παλικάρια!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΑΙΧΤΕΣ, ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΚΟΣΜΟΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΛΛΕΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗ Γ' ΈΘΝΙΚΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.