Βράβευσε τους πρωταγωνιστές της μικτής Νέων της ΕΠΣ Κοζάνης για τον μεγάλο θρίαμβο. ο αντιπεριφερειάρχης κ. Πλακεντάς | φωτο - βίντεο

Από την βράβευση της μικτής ομάδας της ΕΠΣ από τον αντιπερειφεριάρχη κύριο ΠΛΑΚΕΝΤΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ για την πρώτη θέση στο πανελλήνιο πρωτάθλημα προεπιλογής εθνικών ομάδων! !!!!!
Στην περιφέρεια βρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Χρήστος Σάββας, ο αναπληρωτής Πρόεδρος της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Φώτης Φολτόπουλος, ο ταμίας της ΕΠΣ Κοζάνης κ. Σάββας Σαλτσίδης, ο Προπονητής ης 4ης Περιφέρειας κ. Γιώργος Παπακώστας και οι 8  πρωταγωνιστές του Νομού Κοζάνης  οι οποίοι με τους συμπαίκτες από Πιερία και Ημαθία κατέκτησαν το πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Νέων  Εθνικών ομάδων.


Εκεί τους υποδέχθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Κοζάνης κ. Παναγιώτης Πλακεντάς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φώτης Κεχαγιάς.
Ο  Αντιπεριφερειάρχης Π. Ε. Κοζάνης κ. Παναγιώτης Πλακεντάς    καθώς και ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Φώτης Κεχαγιάς συγχάρηκαν τους πρωταγωνιστές για την μεγάλη τους επιτυχία και τους απένειμαν τιμητικές πλακέτες. 

Οι ποδοσφαιριστές - μέλη της ομάδας που κατέκτησε τον τίτλo ήταν οι:
Μανώλας Δημήτρης (Ηρακλής Πτολεμαίδας)
Μπαλτσής Κώστας (Ατρόμητος Πτολεμαϊδας)
Μπατσής Χρήστος (Μακ. Σιάτιστας)
Μπόνιος Αναστάσιος (ΠΑΟΚ Κοίλων)
Πιτσιάβας Ζήνων (Φ.Σ Κοζάνη)
Σαλτσίδης Χρήστος (Τιτάν Σερβίων)
Φασούλας Ιωάννης (Ακ. Βοϊου)
Χαρισίου Περικλής (Μακεδονικός Κοζάνης)





φωτο - βίντεο: Σάββας Σαλτσίδης 

Σχόλια