Βολές προς το Δήμο Κοζάνης έριξε ο Κυριάκος Μιχαηλίδης - Φανερά ενοχλημένος κι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας Θοδωρής Ζαγαράκης | βίντεο

Βολές προς  το Δήμο Κοζάνης έριξε ο Κυριάκος Μιχαηλίδης, βετεράνος ποδοσφαιριστής της Κοζάνης, όταν για μεγάλη του έκπληξη πληροφορήθηκε πως οι φιλοξενούμενοι ποδοσφαιριστές φίλοι του Ζαγοράκη  θα έκαναν με κρύο νερό μπάνιο μετά τον αγώνα διότι κανείς  υπεύθυνος του Δημοτικού Σταδίου δεν μερίμνησε, να έχουν ζεστό νερό. 



Φανερά ενοχλημένος από το γεγονός φάνηκε να είναι  κι ο πρώην αρχηγός της Εθνικής Ελλάδας   Θοδωρής Ζαγαράκης μετά των αγώνα δήλωσε :
«Δεν  ζητήσαμε τίποτα από τους συναδέλφους μας  ούτε φαγητό αλλά ούτε και τα έξοδα της μετακίνησής μας ,  συμβάλαμε  κι εμείς σε αυτόν τον ιερό σκοπό.
Συγχαρητήρια στους βετεράνους για τη διοργάνωση θέλω όμως να καυτηριάσω ένα γεγονός που την επισκίασε και φυσικά για κάτι που δεν ευθύνονται οι βετεράνοι της Κοζάνης.

Οι υπεύθυνοι του Δημοτικού Σταδίου αλήθεια,  δεν μπορούσαν να μεριμνήσουν να υπάρχει ζεστό νερό για μετά τον  αγώνα? … κρίμα λυπάμαι ειλικρινά!» 

Σχόλια

  1. Δεν εχουν χαμπαρι απο αθλητισμο εκει στον Δημο και δεν τους νοιαζει κιολας να ασχοληθουν Ευγε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΗΣ ΚΟΖΑΝΗΣ ΤΟ 2016 . ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΕΣΤΟ ΝΕΡΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΘΛΗΤΕΣ ΜΠΑΝΙΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΕΣ .. ΩΡΑΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ .Η ΠΟΛΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΑΞΙΖΕΙ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ . ΕΥΓΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΙΡΟΜΑΣΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το απόλυτο ρεζιλίκι γελάνε και τα χόρτα στο γήπεδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ti htan ayto pali mas ekplhsei kathe mera o dhmos ...e re athanath Kozanara ti soy mele na patheis

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.