PATELAKERS GATE 69: Τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα.... Μπράβο στα λιοντάρια μας που πάλεψαν! - Απαράδεκτη η συμπεριφορά των φιλάθλων της ΑΕΠ

Άλλη μια ήττα για την ομάδα σήμερα στην έδρα της ΑΕΠ με σκορ 2-1 που στέλνει την ομάδα μας στην 3η θέση. 
Αυτή την φορά είδαμε ένα πολύ καλό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ αλλά μια κακή διαιτησία που άφησε το σκληρό παιχνίδι και έκλεισε τα μάτια στο 2ο γκολ της ΑΕΠ αφού προηγείται επιθετικό φάουλ και στην συνέχεια υπάρχει υποψία οφσαιντ.


Μπράβο στα λιοντάρια μας που πάλεψαν μέχρι το τέλος και είδαμε τον γνωστό καλό ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ. 

Τέλος πρέπει να κατακρίνουμε την απαράδεκτη συμπεριφορά των φιλάθλων της ΑΕΠ οι οποίοι από το πρώτο λεπτό που καθίσαμε στην κερκίδα μας απειλούσαν να μην τολμήσουμε να βγάλουμε μίλια, 90 λεπτά μας έβριζαν εν χορό (με χυδαίες εκφράσεις) και γενικά η φιλοξενία ήταν απαράδεκτη, σε αντίθεση με το πως τους φιλοξενήσαμε εμείς στην έδρα μας. 

Κρίμα που αυτή η ομάδα έβαλε βάσεις να ανέβει Γ' εθνική με αυτούς τους φιλάθλους που θα λέγαμε ότι έτσι φέρονται στις τριτοκοσμικές χώρες. 
Δεν πειράζει όμως εμείς θα εξαντλήσουμε και την τελευταία πιθανότητα αφού τίποτα δεν κρίθηκε ακόμα.... 

PATELAKERS GATE 69

Σχόλια

  1. Βρε χωριατες που νομιζεται οτι πατε ; Ετσι ειναι παιδια εξω απο το χωριο σας το οποιο βγηκατε πρωτη φορα και ολα σας φαινονται εξωγηινα οπως η αστυνομικη δυναμη στην καστορια που δε σας αρεσε για καποιο λογο αντι να χαρειτε που σας δινουν σημασια καθεστε και παραπονιεστε οπως τοοοοσα χρονια για τη διαιτησια καθως ειστε και οι μεγαλυτεροι κλαψες αυτο ειναι γνωστο. Οποτε προτεινω να καθισετε ομορφα στο χωριο σας και στην κλαψα σας καθως με αυτη τη διαδικασια σας βαζουν με το ζορι γ εθνικη μπας και σας παρουν κανα φραγκο αλλα ειστε τοσο αχρηστοι που ουτε ετσι θα μπειτε. Περαστικα στα αφεντικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τοσο αστειοι ειστε ρε εκει στον αγιο! Χαχαχα! Που να βγειτε μετα στην Γ εθνικη?! Για Α τοπικο Φλωρινας καλα ειστε! Επισης βγαζω το καπελο στα παιδια απο τον Φιλωτα που σας εδωσαν το γηπεδο τους που συνεχεια τους βριζατε και τους ευχοσασταν να παιζουν Α τοπικο(ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ Π ΦΩΝΑΖΑΤΕ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ)

      Διαγραφή
  2. Όταν χάνεις σε φταίνε όλοι,θα γελάν εκεί στην Φλώρινα με αυτά που γράφεται,γιατί η ΑΕ ΠΟΝΤΙΩΝ (ΑΕΠ) έχει παίξει με πολλες Ομάδες της Φλώρινας,είναι γνωστή εκεί από τότες που υπήρχε η Δ' Εθνική και μόνο φίλους έχει κάνει...,στους Λόφους στο Αμμοχώρι και με τον ΠΑΣ Φλώρινας,πολλές φορές(όπως και πέρσι στα Μπαράζ).Όλοι αυτοί ξέρουν πολύ καλά ποια ειναι η ΑΕΠ,είναι το ίδιο Δ/Σ,πολλοί παίχτες και ο ίδιος προπονητής,εδώ και μια 10ετία περίπου.Δεν υπάρχουν οργανωμένοι φιλαθλοι,ποτέ δεν υπήρξαν...σε αντίθεση με σας τους οργανωμένους PATELAKERS GATE 69, που καλά κάνετε και στηρίζετε την Ομάδα σας (λεωφορείο,πανό,κόρνες,συνθήματα κλπ).Εσείς δεν είστε αυτοί που στο πρώτο Ματς, φωνάζατε και κάτι πετούσατε μέσα στο γήπεδο,ο ρέφερι φώναξε τους βοηθούς και διέκοψε το ματς. Δηλαδή με σύμφωνα με αυτά που λέτε οι μεμονωμένοι είναι χούλιγκαν και οι οργανωμένοι αρνάκια.Στην ΑΕΠ όλοι μα όλοι εδώ και χρόνια (παίχτες προπονητής) όπως ειναι γνωστό παντού,αυτό που κάνουν το κάνουν από αγάπη για την Ομάδα,τελειος Ερασιτεχνικά,χωρίς χρήματα...,δεν υπάρχουν μισθοφόροι. Άρα δεν είναι κρίμα, κρίμα είναι για άλλους.Φταίει η διαιτησία,ναι φταίει,γιατί δεν σας εσπρωξε παραπάνω,άουτ εβγαινε η μπάλα κόρνερ έσπερνες,πλάγιο την βγάζατε,εσείς το εκτελούσατε,ένα οφσάιντ σήκωσε ο βοηθός και ο ρεφ του κάνει κατέβαστην..,δεν την ξανασήκωσε άλλο παρά μόνο για της αλλαγές.Όσο για το τελευταίο ''την τελευταία πιθανότητα αφού τίποτα δεν κρίθηκε'',εμείς πάντα κερδίζουμε καθαρά...Ερασιτεχνικά όπως ξέρουμε. Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πως πονει πως πονει οταν η ΑΕΠ σας...

      Διαγραφή
    2. Πολυ καλα τα λες φιλε! Εμεις τους εχουμε εδω μια ζωη στην κλαψα και τωρα π βγηκαν απο το χωριο τους τρελαθηκαν! Που να πανε και Γ εθνικη! Μετα απο καθε αγωνα ανακοινωση θα βγαζουν ...Και να ξερεις γι αυτα π γραφεις απαντηση νορμαλ δεν θα παρεις οταν τα διαβασουν.

      Διαγραφή
  3. ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΣΤΟ Α ΤΟΠΙΚΟ ...ΧΩΡΙΑΤΕΣ!! ΒΓΑΛΤΕ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ..ΑΣΤΕΙΟΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ίδιο κάναν και μέσα στην Καστοριά (ανακοίνωση κλάψας),περιμένω τώρα την Κυριακή με τον Φούφα..,θα φανεί....,γιατί έχουν και αυτοί νταούλια. Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.