PATELAKERS GATE 69: Μπράβο λιοντάρια, δεν το βάζετε κάτω, παλεύετε μέχρι το τέλος , αυτό είναι ομάδα..!!!

Άλλη μια σπουδαία νίκη σήμερα για την ομάδα μας απέναντι στην πρωταθλήτρια Καστοριάς Καλλιθέα με σκορ 2-1.
Για άλλη μια φορά πολύ καλό ποδόσφαιρο με πολλές ευκαιρίες και πάλι για τον ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ μας.

Μπράβο λιοντάρια, δεν το βάζετε κάτω, παλεύετε μέχρι το τέλος , αυτό είναι ομάδα..!!!

Αισίως ο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ μας έχει μια συγκομιδή 7 βαθμών, 1 βαθμό κάτω από την 2η στην κατάταξη ΑΕΠ και τον εταιρο ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ (Φούφα) να τερματίζει πρώτος και να κλειδώνει σήμερα την άνοδο στην Γ' Εθνική.

Άλλος ένας αγώνας έμεινε λιοντάρια , πάμε γερά και ότι και αν γίνει εμείς σας ευχαριστούμε και είμαστε απόλυτα περήφανοι για εσάς!!!!!!!!!!!

Και πάλι οι PATELAKERS ήταν δίπλα στην ομάδα γεμίζοντας ξανά το δημοτικό στάδιο Φιλώτα.


Επίσης να ευχηθούμε περαστικά και γρήγορη ανάρρωση στο παίχτη της Καλλιθέας ο οποίος διακομίστηκε στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαΐδας.

Μέλη της Διοίκησης τον επισκέφτηκαν να του ευχηθούν περαστικά και μας ενημέρωσαν ότι βρίσκεται σε καλό στάδιο της ανάρρωσης.

Σχόλια

  1. Πάλι χτύπησε ο μποξέρ Σεκκου...,για δεύτερή συνεχόμενη φορά...,τυχαίο,δε νομίζω,κόψτε του το ποδόσφαιρο θα σακατέψει και άλλους.Ανακοίνωση για τον παίχτη της ΑΕΠ που του έσπασε το κεφάλι(κάταγμα ζυγωματικού,νοσηλεύετε στην Θεσ/νκη),δεν βγάλατε αλλά ούτε πήγε να τον δει κανένας,έστω ένα τηλ.,τίποτα. Αυτό το δήθεν ενδιαφέρον για τον Τάσιο. Γιατί...,για τα μάτια του κόσμου ή για ψηστήρι να πάει τελευταία η αδιάφορη Καλλιθέα στα Γρεβενά και να ματώσει για σας. Δεν το κατάλαβα... Ν.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούμε αποφύγετε ύβρεις και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, ειδικά σε προσωπικό επίπεδο. Σχόλια υβριστικά και άσχετα με το δημοσιευμένο θέμα θα διαγράφονται.