Σαν σήμερα, 15 Ιουνίου

Σαν σήμερα τέσσερα χρόνια πριν [15 Ιουνίου 2012]

4ο Τουρνουά Βατερού - Το σήκωσε το Ρεσιτάλ !!!!
Έπειτα από ένα συναρπαστικό τελικό που κρίθηκε στη διαδικασία των πέναλτι (2-2 η κανονική διάρκεια )το Ρεσιτάλ επικράτησε 7-6 του Barcode και κατέκτησε τo 4o Tουρνουά του Βατερού.

Τον τελικό παρακολούθησαν αρκετοί φίλαθλοι που έμειναν ικανοποιημένοι από το θέαμα που παρουσίασαν οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων.  
 
Το ΡΕΣΙΤΑΛ προηγήθηκε 1-0 με γκολ του Θεοδουλίδη για να ισοφαρίσει σε 1-1 για το BARCODE ο Δούμας.
Το ΡΕΣΙΤΑΛ ξανά πήρε προβάδισμα 2-1 με γκολ του Κουλουκίδη. Το τελικό 2-2 έκανε ο Μαλούτας με κεφαλιά. Στα πέναλτι το ΡΕΣΙΤΑΛ με ήρωα τον τερματοφύλακα Αθανασιάδη που απέκρουσε δύο πέναλτι βγήκε νικητής του Τουρνουά με σκορ 7-6.
Ένα μεγάλο μπράβο στους διοργανωτές στις 22 ομάδες και σε όλους όσους συνέβαλαν αυτές τις περίπου 40 ημέρες να διεξαχθεί με επιτυχία το 4ο Τουρνουά Βατερού. Και του χρόνου!!!

Τις απονομές έκαναν :
Στη νικήτρια ομάδα ΡΕΣΙΤΑΛ την απονομή έκανε η Πρόεδρος του Βατερού, Ελευθεριάδου Γεωργία, το κύπελλο παρέλαβε ο Αντώνης Κυριακίδης.
Στους φιναλίστ BARCODE την απονομή έκανε η Πρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Βατερού Θεοδώρα Κεντεποζίδου, το κύπελλο παρέλαβαν ο Δούμας κι ο Χατζηρούμπης.
Στον πρώτο σκόρερ Θεοδουλίδη (ΡΕΣΙΤΑΛ) την απονομή έκανε ο Πρόεδρος του Μακεδονικού Κοζάνης Κατσίκας Γιώργος.
Τους παλαιμάχους του Βατερού βράβευσε ο Αντιπρόεδρος του Μορφωτικού – Πολιτιστικού Συλλόγου Βατερού Νίκος Τσαρδακλίδης, το κύπελλο παρέλαβε ο Κυριάκος Λεωνιδάκης.
Τον πιο μεγάλο σε ηλικία ποδοσφαιριστή του τουρνουά Απόστολο Θέο βράβευσε ο Πρόεδρος του Βατερού, Δημήτρης Λαβαντσιώτης.   


«ΠΑΡΑΛΙΓΟ» ΠΡΩΤΗ Η ΚΟΛΥΜΒΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΟΖΑΝΗΣ ΣΤΟ ΘΕΡΙΝΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΠΡΟΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ 2012


Δύο χρυσά για την Ομάδα Σκυταλοδρομίας Αγοριών 12 Ετών


Την δεύτερη θέση πήρε η Προαγωνιστική Ομάδα (10-11-12 ετών) της Κολυμβητικής Ενωσης Κοζάνης στο Θερινό Πρωτάθλημα Περιφέρειας Κεντροδυτικής Μακεδονίας που έγινε στην Νάουσα στις 9 και 10 Ιουνίου 2012.
Οι 43 νεαροί κολυμβητές της Κ.Ε. Κοζάνης που πήραν μέρος στους αγώνες έμειναν μόνο ένα χρυσό μετάλλιο πίσω από την πρωταθλήτρια ομάδα των Δελφινιών Πτολεμαϊδας στο Θερινό Πρωτάθλημα Περιφέρειας 2012, μειώνοντας στο ελάχιστο τη διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων.



Ιδιαίτερη κινητικότητα στον Μακεδονικό Κοζάνης..Διπλό χτύπημα

 Οι άνθρωποι της διοίκησης του Μακεδονικού, σε συνεργασία με τον προπονητή Γιώργο Παπακώστα, σχεδιάζουν τη νέα ομάδα


«ΕΚΛΕΙΣΕ» ΜΑΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗ, ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΤΙΣ ΕΠΑΦΕΣ ΚΑΙ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ
Ιδιαίτερη κινητικότητα παρατηρείται στον Μακεδονικό Κοζάνης, που θέλει να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμος για το πρωτάθλημα της Δ΄ εθνικής, στο οποίο επέστρεψε μετά από 28 χρόνια.
Οι επαφές και οι συζητήσεις είναι καθημερινές και αφορούν τόσο τον σχεδιασμό της ομάδας της νέας περιόδου, όσο και τη γενικότερη οργάνωση και λειτουργία της ομάδας. Βασικός σύμμαχος για τους πρωταθλητές Κοζάνης, πάντως, είναι η παραμονή της διοίκησης του Γιώργου Κατσίκα και των συνεργατών του, μαζί με τον προπονητή Γιώργο Παπακώστα. Έχοντας κοινή πορεία εδώ και χρόνια, γνωρίζοντας χαρές και λύπες και με γνώμονα πάνω απ΄ όλα την αγάπη για όλη την ακαδημία του Μακεδονικού και τον αθλητισμό κατ΄ επέκταση, διοίκηση και προπονητής παραμένουν προσγειωμένοι και κάνουν προσεκτικές κινήσεις, με επίγνωση  ότι η Δ΄ εθνική θα είναι σαφώς πιο απαιτητική, αλλά κι έχοντας παράλληλα εμπιστοσύνη στις δυνάμεις τους και στην ίδια την ομάδα.



Σχόλια