Μπαράζ Ανόδου Α2 γυναικών μπάσκετ: Το άγχος και η διαιτησία λύγισαν τα κορίτσια του Λασσάνη

Ψηλά το κεφάλι Λασσάνη !!!
Η Ξάνθη στην Α2 

Το άγχος λύγισε τα κορίτσια του Λασσάνη. Ένα άγχος που στάθηκε εμπόδιο στο να πιάσουν καλή και σταθερή απόδοση γνωρίζοντας έστι την ήττα με 56-48. Αν και στο ημίχρονο ο Λασσάνης ήταν μπροστά με 29- 25 το τρίτο 10λεπτο ήταν καταστροφικό αφού δέχθηκε 23 πόντους ενώ έβαλε μόνο 11 με το σκορ να γίνεται 40 -  48.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Λασσάνης προσπάθησε να αντιστρέψει το εις βάρος του σκορ, αλλά η Ξάνθη συντήρησε τη διαφορά και πήρε την νίκη με τελικό σκορ 48 – 56.
Μετά το τέλος του αγώνα οι άνθρωποι του Λασσάνη εξέφρασαν πολλά παράπονα για την διαιτησία.

Δε χρειάζεται καμία απογοήτευση τα κορίτσια τα έδωσαν όλα πάλεψαν αλλά λύγισαν στο τέλος Ή κατά πλειοψηφία νεαρή ομάδα του Χρήστου Κομμάτα  έκανε αξιοπρεπέστατες εμφανίσεις με 4 νίκες και 1 ήττα. Έδειξαν πως δεν έχουν μόνο παρόν αλλά και μέλλον  κι αξίζουν μόνο τα  συγχαρητήρια μας … Ψηλά το κεφάλι Λασσάνη !!!

Δεκάλεπτα 15 – 17, 29-25, 41-48, 48– 56

Λασσάνης Κοζάνης (Κομμάτας): Γεράση, Γκουλιαβέρα, Τσιανάκα Α, Αντωνίου, Τσιανάκα Ε. , Δελιαλή, Τοζιοπούλου, Δημητριάδου Π, Δημητριάδου Κ., Λαβαντσιώτη, Κωτούλα , Κρανιώτη.

Aσπίδα Ξάνθης (Νεδίμ Καρά Αχμέτ):  Καρακώστα, Αντώνογλου, Κουτρουβέλη, Μεχμέτ Ουστά, Παπαδοπούλου, Καραλή, Καραλίδου Σ., Σαμαρά, Σουλιώτη, Μαμαλίκατζη.

Τα αποτελέσματα
ΑΟ Σχερία Κέρκυρας-ΑΟ Απόλλων Καρδίτσας
ΣΦΚ Πιερικός Αρχέλαος-ΠΟ Ν. Μουδανιών
ΓΣΚ Λασσάνης-ΑΠΣ Ασπίς 2001 Ξάνθης 48– 56


Σχόλια