Νέο Δ.Σ. στην Αναγέννηση Εράτυρας

Στις 24/6 ήρθε σε συνεδρίαση το Δ.Σ. του Φ. Σ. Αναγέννηση Εράτυρας και προχώρησε σε αρχιερεσίες ως εξής:


Πρόεδρος -Τζήκας Αστέρης

Αντιπρόεδρος -Καζαντζής Ν. Χρήστος

Γενικός Γραμματέας -Σουμπάκης Χρήστος

Ταμίας- Πεσσιάνης Στέφανος

Γενικός Αρχηγός -Τύρνας Λάζαρος

Έφορος Υλικού- Ζαρκοδήμος Παναγιώτης

Τμήμα Καλαθοσφ.- Λάμπρου Χρήστος

Φροντιστής- Γκαντώνας Γιώργος

Μέλος- Ταταρίδης Νίκος

Μέλος- Σαμαράς Βάιος

Μέλος -Καραμίκας Μάριος

Η ανανέωση των μελών του Δ.Σ. έγινε από τα μέλη του σωματείου συνδυάζοντας την πολύχρονη εμπειρία με τη φρεσκάδα και την όρεξη νέων ανθρώπων.

Παρέμειναν στο Δ.Σ. οι Παναγιώτης Ζαρκοδήμος με δεκατέσσερα συνεχόμενα έτη προσφοράς στο σωματείο είναι ο μακροβιότερος παράγοντας.

Νευραλγικό πόστο και συνεχόμενες θητείες ο εγκέφαλος του συλλόγου Χρήστος Σουμπάκης.

 Ο άνθρωπος για όλους και για όλα Γιώργος Γκαντώνας, πιστός στο άθλημα μαζί με ανθρώπους κλειδιά στο τμήμα μπάσκετ του συλλόγου ο Χρήστος Λάμπρου και ο Μάριος Καραμίκας που αγάπησε κυριολεκτικά και μεταφορικά την Εράτυρα και προσφέρει τα μέγιστα επι σειρά ετών όχι μόνο σαν ποδοσφαιριστής αλλά και σαν ιδιαιτέρως αποτελεσματικός από πολλά πόστα παράγοντας. 

Για πρώτη φορά στο Δ.Σ. του σωματείου ο Χρήστος Καζαντζής με πολυετή εμπειρία σε συνδέσμους και μεγάλη δυναμική απαραίτητη για την εύρυθμη λειτουργία του συλλόγου. 

Ο Νίκος Ταταρίδης, ο Στέφανος Πεσσιάνης κι ο Βάιος Σαμαράς με πολλές δραστηριότητες στην επαγγελματική τους διαδρομή από νεαρή ηλικία και τεράστια όρεξη για προσφορά στον αθλητισμό. 

Μεγάλη τιμή για το σωματείο μας η συμμετοχή στη θέση του Γενικού Αρχηγού του Λάζαρου Τύρνα, με πολλές συμμετοχές στην Ά εθνική σαν ποδοσφαιριστής και θητεία παράγοντα στη Δ’ εθνική με τον Μακεδονικό Σιάτιστας οι γνώσεις και η αγάπη του για το ποδόσφαιρο ανεβάζουν το επίπεδο όλης της διοίκησης.

 Επιστροφή σε γνώριμο ρόλο και για τον Αστέρη Τζήκα με δεκαετή προϋπηρεσία στη θέση του προέδρου του σωματείου. Αξιοσημείωτο πως στις δύο προηγούμενες πενταετής θητείες του η ομάδα γνώρισε μόνο επιτυχίες.

eratyrafc.gr

Σχόλια