Ελπίδες Ελλησπόντου: ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ!

Το περίφημο ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ πρέπει να απαντάει σε τρία βασικά ερωτήματα. Γίνε μέλος ΠΩΣ, σε ΤΙ, και ΓΙΑΤΙ. Σε αυτό το άρθρο προσπαθούμε να βοηθήσουμε με το δικό μας τρόπο όλους τους φιλάθλους που θέλουν να γίνουν μέλη της ομάδας Α.Ε. ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ και να αποκτήσουν με αυτόν τον τρόπο δικαίωμα ψήφου στις αποφάσεις.


Τυπικά γίνεσαι επίσημο μέλος της Α.Ε ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ . Πρακτικά καλό είναι να ΜΗΝ περιμένεις την τελευταία στιγμή κάποιου συμαντικού γεγονότος (πχ εκλογών νέου ΔΣ, απόφαση για τη καταγραφής των εγγραφών και να βρεθείς εκτός των εξελίξεων.

Οι Υποχρεώσεις
Ως μέλος, η βασική υποχρέωσή σου είναι να είσαι τακτοποιημένος οικονομικά. Έχεις τη δυνατότητα να εξοφλήσεις εκκρεμότητες συνδρομής την ώρα της συνέλευσης, πριν εισέλθεις σε αυτήν.
Η Μηνιαία συνδρομή είναι 5 ευρώ η(60 ευρώ ετησίως).

Τα Δικαιώματα
Ως μέλος του Α.Ε . ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ αποκτάς άμεσα με την έγκριση της συνδρομής σου δικαίωμα:
εισόδου και συμμετοχής σε όλες τις Γενικές και Έκτακτες Συνελεύσεις των μελών της Α.Ε ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ έγκρισης ή όχι του ισολογισμού, του προϋπολογισμού, και του απολογισμού της διοίκησης, απαλλαγής ή όχι της απερχόμενης διοίκησης,
(συν)απόφασης οποιοδήποτε θέματος απασχολεί το Σύλλογο και τίθεται προς συζήτηση ή/και ψήφισμα
υποβολής προτάσεων και γνωμών στη Συνέλευση και στο Διοικητικό Συμβούλιο για τα ζητήματα που αφορούν το Σύλλογο.
λόγου στη Συνέλευση, να πείς τη γνώμη σου - να αναπτύξεις τη πρότασή σου.
Φίλε της ομάδας Ελπίδες Ελλησπόντου. Σε αυτό το κείμενό μας προσπαθήσαμε να απαντήσουμε στα βασικά ερωτήματα και προβλήματα που βρίσκει κάποιος μπροστά του όταν θελήσει να γραφτεί μέλος στον Σύλλογό μας. Προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε το σλόγκαν ΓΙΝΕ ΜΕΛΟΣ. Για να τα καταφέρουμε προσπαθήσαμε να απαντήσαμε στο ερώτημα "Πώς μπορείς να γίνεις μέλος ,το οποίο απαντήσαμε.
Προσπαθήσαμε επίσης να απαντήσουμε στο "γιατί να γίνεις μέλος στην Α.Ε Ελπίδες Ελλησπόντου παρουσιάζοντάς σου μια λίστα των ελαχίστων υποχρεώσεων και των ανεκτίμητων δικαιωμάτων που αποκτάς στον Σύλλογο όταν ολοκληρώσεις με επιτυχία την εγγραφή σου.
Στα δύο παραπάνω ερωτήματα έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα κομβικής σημασίας και στο οποίο δεν έχουμε δώσει απάντηση ακόμα. Το ερώτημα αυτό είναι "ΠΟΥ να γίνω μέλος;" Και θα έχετε δίκιο. Αλλά τί ΑΚΡΙΒΩΣ είναι η Α.Ε Ελπίδες Ελλησπόντου Ποιους ΣΤΟΧΟΥΣ έχει ; 

Γιατί ΙΔΡΥΘΗΚΕ Όλα αυτά και πολλά ακόμα ερωτήματα είναι κομβικής σημασίας ερωτήματα. Στο κάτω κάτω, το κάθε μέλος, πριν ακόμα γίνει μέλος έχει δικαίωμα να γνωρίζει πού πάει να γραφτεί. Για τον λόγο αυτό, και για να καλύψουμε όλες τις δυνατές ερωτήσεις που μπορούν να εμφανιστούν με τον καλύτερο και συνάμα ορθότερο τρόπο, σας παραθέτουμε το καταστατικό της Ομάδας Α.Ε ΕΛΠΙΔΕΣ ΕΛΛΗΣΠΟΝΤΟΥ. Ένα κείμενο το οποίο κάθε φίλος πρέπει να διαβάσει τουλάχιστον μία φορά για να γνωρίσει ακόμα καλύτερα τον Σύλλογό του.

Φίλε της ομάδας Το παρόν άρθρο είναι μεγάλο, το γνωρίζουμε, αλλά μερικά πράγματα δεν επιτρέπεται να παρουσιάζονται σε περιλήψεις. Ξεκινώντας από την Αρχή ότι η ομάδα του Ελλησπόντου είναι ο ΛΑΟΣ του, κάναμε σήμερα μια προσπάθεια να απαντήσουμε στο ΠΟΥ, στο ΓΙΑΤΙ και στο ΠΩΣ Πρέπει και μπορεί να γίνει μέλος στην ομάδα του Ελλησπόντου Πιστεύουμε ότι τα καταφέραμε. Εάν πάλι κάτι παραλείψαμε ή κάτι δεν είναι σωστό, βοήθησέ μας φίλε της ομάδας Ελπίδες Ελλησπόντου.

Σχόλια