Εορδαϊκή Δύναμη: Τελετή λήξης Αγωνιστικής Περιόδου

Με βραβεύσεις των καλύτερων, μικρών αθλητών αλλά και αγωνιστικές επιδείξεις η Εορδαϊκή Δύναμη έριξε αυλαία στη φετινή αγωνιστική της χρονιά.


Παρά τις πολύ άσχημες καιρικές συνθήκες και τη καταρρακτώδη βροχή αρκετοί γονείς βρέθηκαν στην εκδήλωση και χειροκρότησαν τους μικρούς αλλά και μεγαλύτερους αθλητές της Εορδαϊκής Δύναμης.


Πιο συγκεκριμένα τιμήθηκαν οι Χρήστος Αλμασίδης προπονητής της Μακεδονικής Δύναμης Κοζάνης καθώς και οι αθλητές της Διάφας Αργύρης, Τελικοστόγλου Αποστόλης και Μεχτερίδη Παπαδόπουλο Στέλιο. Μαζί τους βραβεύτηκε και η Γραμματούλα Χριστίδου η οποία έχει και το Χρήστο Αλμασίδη ως προπονητή.



Ο προπονητής Σπανόπουλος Παναγιώτης, η ψυχολόγος Μήτου Τριανταφυλλια και ο φυσιοθεραπευτής Δημήτρης Ραφαηλίδης.


Επίσης τιμήθηκαν οι νεαροί αθλητές του συλλόγου Χριστίδου Βασιλική για τη διάκριση της στο σχολικό πρωτάθλημα όπου πήρε το bonus του 20%, η Σάκκου Τριανταφυλλιάπου διακρίθηκε και αυτή στο πανελλήνιο σχολικό πρωτάθλημα, η Σάκκου Χριστίνα που όπως και ο Χριστίδης Παναγιώτης ήταν μέλη της Επίλεκτης Ομάδας Tae Kwon Do και η μεν πρώτη πήρε τη 2η θέση σε διεθνές μίτινγκ ενώ ο 2ος τη 2η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων.

Τέλος δόθηκε έπαινος στην Δέσποινα Μαυρίδου, παλιά αθλήτρια του συλλόγου για την πολύ καλή επίδοση της στις πανελλήνιες εξετάσεις.


Στην ίδια εκδήλωση δόθηκαν στους αθλητές οι νέες του ζώνες με τον Χρήστο Χριστίδη να ευχαριστεί όλους όσους βοηθάνε την σχολή τονίζοντας πως δεν έχει μόνο 2 παιδιά αλλά 112 και πως για όλα θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να πετύχουν τους στόχους τους.


Η Εορδαϊκή Δύναμη που είναι ένας σύλλογος με πολλές επιτυχίες και φιλοδοξεί να βαδίζει στο δρόμο αυτό για πολλά χρόνια.


Θ. Ηλιάδης - e-ptolemeos.gr

Σχόλια