Ο Μακεδονικός Φούφα γιόρτασε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική | φωτο - βίντεο

Σε μια πανηγυρική ατμόσφαιρα που είχε στηθεί στο γήπεδο του ο Μακεδονικός Φούφα γιόρτασε την άνοδο στη Γ΄ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του.

Το γήπεδο ήταν ασορτί με την όλη κατάσταση αφού είχε «φορέσει» τα γιορτινά του ενώ μετά τη λήξη ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου του πρωταθλητή από τον αντιπρόεδρο της Ε.Π.Σ. Κοζάνης Φώτη Φολτόπουλο.
Αμέσως μετά η σαμπάνια έρεε άφθονη και όλοι έγιναν ένα κουβάρι πανηγυρίζοντας.

Το παρόν στη φιέστα έδωσαν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Θέμης Μουμουλίδης,περιφερειακός σύμβουλος αρμόδιος για θέματα αθλητισμού Δημήτρης Καρακασίδης, οι αντιδήμαρχοι Κώστας Πολυχρονίδης και Ιωάννης Τσοκτουρίδης, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Χρήστος Σάββας, ο γραμματέας της Ε.Π.Σ. Πέτρος Κυρζόπουλος, ο ταμίας Σάββας Σαλτσίδης, ο προπονητής της πρωταθκήτριας ομάδας Νέων της Ε.Π.Σ. Γιώργος Παπακώστας καθώς και ο πρόεδρος του χωριού Νίκος Βόρσιας.


Στο αγωνιστικό μέρος ο Μακεδονικός έκλεισε με νίκη τα μπαράζ κερδίζοντας 4-3 τον Μακεδονικό Αγίου Παντελεήμονα.
Στο σκορ προηγήθηκε ο Φούφας με ωραίο σουτ του Κεσκιλίδη για να ισοφαρίσει ο Άγιος στο 16ο με πλασέ του Παπαδόπουλου ενώ λίγο νωρίτερα δοκάρι είχε για τους φιλοξενούμενους ο Μπατμάς.
Οι γηπεδούχοι με νέο γκολ του Κεσκιλίδη έκαναν το 2-1 αλλά οι φιλοξενούμενοι με τέρματα των Μπατμά στο 34ο και Ρωμαίου στο 37ο πήραν το προβάδισμα.
Στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Φούφας ισοφάρισε με πέναλτι του Χάιτα.
Στην επανάληψη ο Μακεδονικός Φούφα έκανε το 4-3 στο 50ο με κοντινό σουτ του Τζουβάρα ενώ οι φιλοξενούμενοι μαθαίνοντας και το 2-1 του Βατολάκκου έδειχναν να μην έχουν κουράγιο να αντιδράσουν.
Ο Φούφας στα τελευταία λεπτά είχε 2 δοκάρια με τους Τσαγκαλίδη στο 85ο και Τοπάλη στο 90ο ενώ οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 87ο όταν ο Κακασούλης αν και ολομόναχος δεν μπόρεσε να βρει τη μπάλα.

Μακεδονικός Φούφα: Μπίντσης, Τσαγκαλίδης, Σιδηρόπουλος, Τζουβάρας Δ., Κοπατσάρης (46ο Πακάλτσης), Τοπάλης, Φωτιάδης, Μετικάνος, Χάιτας, Δούφας (79ο Γκόλης), Κεσκιλίδης (70ο Μίμης).

Μακεδονικός Αγίου Παντελεήμονα: Μπερμπερίδης, Γιορεντσίδης, Αθανασιάδης Κ. (75ο Κακασούλης), Σεκκουλίδης, Ζυγομάνης, Χαμαλίδης, Παπαδόπουλος, Αθανασιάδης Σ., Μπατμάς , Dimovski, Ρωμαίος.

Διαιτητής: Φωτιάς (Σ.Δ. Πέλλας)
Βοηθοί Ζέρβας- Μηνούδης (Σ.Δ. Πιερίας)

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα


Βίντεο: Κωνσταντίνος Μαυρίδης - eordaia.org

Σχόλια